ENTERTAINMENT

I Dream of Jeannie: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός

H Barbara Eden είναι 90 ετών
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
I Dream of Jeannie: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από το I Dream of Jeannie, η αγαπημένη Barbara Eden είχε ήδη εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου πρωταγωνιστικού ρόλου στη σειρά How to Marry a Millionaire.

Μετά την Jeannie, έκανε το Harper Valley P.T.A., εμφανίστηκε σε πολλά επεισόδια του Dallas and Sabrina, The Teenage Witch, και συμμετείχε σε δύο ταινίες I Dream of Jeannie.

Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα και μιούζικαλ όλα αυτά τα χρόνια. Ο πιο πρόσφατος ρόλος της στην οθόνη ήταν η ταινία του 2019 "My Adventures with Santa".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Eden έχει παντρευτεί τρεις φορές: με τον Michael Ansara από το 1958 έως το 1974, με τον Charles Fegert από το 1977 έως το 1982 και με τον Jon Eicholtz από το 1991 έως σήμερα. Ο γιος της Matthew, πέθανε τραγικά από υπερβολική δόση ηρωίνης το 2001.

Η Eden είναι παντρεμένος με τον Eiholtz, έναν κατασκευαστή ακινήτων, για περισσότερα από 30 χρόνια και ζουν στο Μπέβερλι Χιλς.

«Είμαι πραγματικά τυχερή», είπε η Eden στο People. "Έχω αγαπημένους φίλους. Έχω μια υπέροχη οικογένεια, έναν πολύ υποστηρικτικό σύζυγο, ένα σκυλί που είναι αξιολάτρευτο, αλλά παλαβό! Ναι, είμαι πολύ χαρούμενη".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbara Eden (@officialbarbaraeden)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 215 / position2: 573
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb