Έτσι θα δείχνεις πάντα σικ και εντυπωσιακή!

Από το NEWSROOM
Έτσι θα δείχνεις πάντα σικ και εντυπωσιακή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι βασικοί κανόνες του dresscode είναι να ντύνεστε με γνώμονα 4 βασικά στοιχεία:

  • Την προσωπικότητά σας
  • Τον σωματότυπό σας
  • Το ύφος του χώρου στον οποίο θα πάτε
  • Τις σύγχρονες τάσεις της μόδας

Συνδυάζοντας αυτά, είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε γυναικεία πουκάμισα βραδυνά αλλά και office chic, γυναικεία παντελόνια για business ή και casual εμφανίσεις, αλλά και δερμάτινα παντελόνια για πιο ροκ στυλ και φυσικά γυναικεία σακάκια που θα ολοκληρώσουν το λουκ σας.

Από επαγγελματικές υποχρεώσεις, μέχρι καθημερινές βόλτες κι από τον απογευματινό καφέ μέχρι την βραδινή μας έξοδο, τα κορυφαία κομμάτια που θα βρείτε στο mindmatter, δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας!

Για γραφείο και όχι μόνο

Τα γυναικεία πουκάμισα, είναι must have item για κάθε γυναικεία ντουλάπα. Είτε είναι για το γραφείο ή κάποια πιο preppy εμφάνιση, είτε ακόμη και για μία κομψή έξοδο, όπου εκεί θα προτιμήσετε γυναικεία πουκάμισα βραδυνά, είναι η πιο εύκολη επιλογή που θα σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με γυναικεία ρούχα mindmatter θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για να εντυπωσιάσετε σε κάθε σας εμφάνιση. Από τα γυναικεία πουκάμισα σας προτείνουμε το SPIN TOP της Divine Collection, ένα ιδιαίτερο κομμάτι που συγκαταλέγεται στα βραδυνά και ταυτόχρονα στα office chic, ανάλογα με τα αξεσουάρ και τα γυναικεία παντελόνια με τα οποία θα το συνδυάσετε.

Για ροκ καταστάσεις

Αν θέλετε να αφήσετε στην άκρη το casual chic και να κάνετε μία πιο ροκ προσέγγιση στις εμφανίσεις σας, τότε τα δίχρωμα γυναικεία σακάκια και τα δερμάτινα παντελόνια που θα βρείτε στο Mindmatter είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Το απίθανο double blazer σε δύο αντικρουόμενα χρώματα, θα τραβήξει πάνω σας όλα τα βλέμματα. Βρείτε το εδώ μαζί με πολλά ακόμη stylish γυναικεία σακάκια & blazers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θέλετε ωστόσο να δημιουργήσετε ένα πιο business πρωινό λουκ, τότε σας προτείνουμε να το φορέσετε με ένα από τα cigarette γυναικεία παντελόνια, όπως το Crease Trousers, σε τολμηρό πράσινο χρώμα, που θα κάνει την εμφάνισή σας στο γραφείο πραγματικό fashion statement.

Αν μάλιστα το συνδυάσετε έξυπνα με δερμάτινα παντελόνια όπως το collar trousers, σε καφέ ή σε μαύρο χρώμα, τότε θα έχετε μία πολύ ροκ εμφάνιση που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε! Δείτε εδώ εντυπωσιακά δερμάτινα παντελόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 791 / position2: 2617
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb