ΜΟΔΑ

Το τζιν που προτιμά η JLο και η Victoria Beckham είναι και πάλι στη μόδα

Έρχεται και πάλι στη μόδα μετά από 20 χρόνια
Από το NEWSROOM
Το τζιν που προτιμά η JLο και η Victoria Beckham είναι και πάλι στη μόδα
@victoriabeckham / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από περίπου 20 χρόνια, στις αρχές του 2000 δύο ήταν οι απόλυτες τάσεις για τα παντελόνια. Οι βελούδινες φόρμες και τα χαμηλοκάβαλα τζιν. Από τις πρώτες που υιοθέτησαν τις δύο τάσεις ήταν και η Jennifer Lopez, ενώ στην συνέχεια δεν υπήρχε κοπέλα που να μην τα φόραγε.

Δεν είναι άγνωστο ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν ντρέπεται να βγει έξω από τα όρια του comfort zone της και να πειραματιστεί με το στυλ της. Ωστόσο κάποια κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του 2000 είναι πιο επίκαιρα και μοδάτα από ποτέ.

Στη JLo δικαιωματικά ανήκει το denim look, όπου πρωταγωνιστεί σε όλα τα street outfit της. Πρόσφατα σε ένα μεσημεριανό ραντεβού με τον Ben Affleck, η Lopez φόρεσε ένα πλεκτό ασπρόμαυρο πόντσο με κρόσσια με σκούρο μπλε τζιν. Σύνδιασε το απλό look με ένα ζευγάρι μαύρες φόρμες και μια ασορτί τσάντα Valentino Rockstud Alcove. Και φυσικά δεν παρέλειψε να φορέσει και τα συνηθισμένα της γυαλιά.

Τα φαρδιά τζιν και πάλι στη μόδα

Τα φαρδιά τζιν υιοθέτησαν και άλλες διάσημες του Hollywood, όπως η Victoria Beckham, η Jennifer Garner και η Katie Holmes. Αν και η Lopez βασιζόταν πολύ στα skinnies τζινς στο παρελθόν για τα outfit της, πλέον τα σύνολά της ενσωματώνουν πιο χαλαρά παντελόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τζιν είναι πολύ πιο άνετα και πιο ευρύχωρα από τα skinnies που δένουν τον αστράγαλο, γι' αυτό πιθανότατα ανεβαίνουν τόσο πολύ σε δημοφιλία. Πλέον οι περισσότεροι επιλέγουν την πιο άνετη επιλογή.

Επιπλέον, τα τζιν που είναι εμπνευσμένα από το ρετρό στυλ προσθέτουν μια funky λεπτομέρεια στο ντύσιμό μας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τάση του τζιν, μπορείτε να τα συνδιάσετε για μια χαλαρή έξοδο, όπως η Lopez, αλλά και για το γραφείο φορώντας ένα κομψό blazer και ένα ελαφρύ πουλόβερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 651 / position2: 1649
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb