ENTERTAINMENT

Διάσημες που ενώ ήταν single για πολύ καιρό, βρήκαν τελικά την αληθινή αγάπη

Κάποιες φορές, η αγάπη που αργεί είναι και η πιο δυνατή από όλες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημες που ενώ ήταν single για πολύ καιρό, βρήκαν τελικά την αληθινή αγάπη
Photo via Glamour

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως λέει ο Σαίξπηρ, «η πορεία της αληθινής αγάπης δεν ήταν ποτέ ομαλή». Πιστεύουμε ότι η αγάπη μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και μερικές φορές η αγάπη που θα βρεθεί αργότερα στη ζωή, μπορεί να είναι πολύ πιο γλυκιά. Πολλές διασημότητες αποδεικνύουν μέσα από τη ζωή τους ότι μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να βρεις το κατάλληλο άτομο, αλλά όταν το κάνεις αξίζει την αναμονή.

Sofia Vergara

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Όταν η Sofia Vergara γνώρισε τον Joe Manganiello, αρραβωνιάστηκε με έναν άλλο άντρα. Όταν όμως χώρισαν, ο Τζο τηλεφώνησε στην κοινή τους φίλη για να πάρει τον αριθμό της. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014 και αρραβωνιάστηκαν μετά από μόλις 6 μήνες. Ήταν 43. Τώρα 6 χρόνια από τον γάμο τους, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι δυνατό και είναι πολύ ερωτευμένο.

Gwyneth Paltrow

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η Gwyneth γνώρισε τον Brad Flatsuk όταν πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Glee. Ο Brad είναι ένας από τους παραγωγούς της σειράς. Έγιναν μαζί αφού η ηθοποιός χώρισε με τον Chris Martin μετά από 10 χρόνια γάμου. Αρραβωνιάστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 46. Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μαζί.

Jennifer Lopez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η JLo έβγαινε με τον Ben Affleck από το 2002-2003 και μάλιστα αρραβωνιάστηκαν. Διέκοψαν τον αρραβώνα τους το 2003. Αλλά, αφού η Τζένιφερ διέκοψε τον αρραβώνα της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, αναζωπύρωσε το ειδύλλιό της με τον Μπεν.

Το ζευγάρι έχει ακόμη και μετακομίσει μαζί και χρησιμοποιούν λέξεις όπως «αδελφές ψυχές» για να περιγράψουν ο ένας τον άλλον. Αυτή η σχέση δείχνει απλώς ότι μερικές φορές το timing είναι λάθος. Αλλά οι σωστοί άνθρωποι θα βρίσκουν πάντα το δρόμο τους πίσω ο ένας στον άλλον.

Gwen Stefani

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani)

Ο Blake Shelton γνώρισε την Gwen Stefani όταν ήταν και οι δύο προπονητές στο The Voice. Και οι δύο είχαν περάσει διαζύγια και το 2015, άρχισαν να κάνουν μουσική μαζί... και να βγαίνουν. Ο Μπλέικ πιστώνει ακόμη και στην Γκουέν ότι «έσωσε τη ζωή του» κατά τη σκοτεινή περίοδο του διαζυγίου του. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 7152 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb