ENTERTAINMENT

Διάσημες που δείχνουν εντελώς διαφορετικές με τα φυσικά τους μαλλιά

Μας αρέσουν και στις δυο εκδοχές βέβαια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημες που δείχνουν εντελώς διαφορετικές με τα φυσικά τους μαλλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διασημότητες τείνουν να είναι από τη φύση τους χαμαιλέοντες αλλάζοντας την εμφάνισή τους για να ταιριάζουν με τους ρόλους τους και όλα δείχνουν να ξεκινούν από τα μαλλιά! 

Mandy Moore

Κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε τη Mandy Moore, ποπ σταρ και ηθοποιό. Σκέφτεστε τη Rebecca Pearson από το This Is Us, έτσι δεν είναι; Από τότε που το NBC παρουσίασε την επιτυχημένη σειρά, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τη Moore από το ρόλο της. Πάντως όταν η ίδια πέρασε από το ξανθό στο καστανό είπε στο Entertainment Weekly: "Ήταν μεταμορφωτικό γιατί ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που με έβλεπαν μόνο από το τοπίο της ποπ μουσικής και μέσα από αυτόν τον φακό. Είχε πραγματική σημασία να βάψω άλλο χρώμα τα μαλλιά μου."

Ζendaya

Όταν μπαίνεις στο προσκήνιο τόσο νεαρή όσο η Zendaya (ήταν μόλις έφηβη όταν απέκτησε τον ρόλο του Rocky Blue στο Shake It Up), το λουκ σου μπορεί να γίνει συνώνυμο με το ποιος είσαι. Για χρόνια, η Zendaya ίσιωνε τα φυσικά σγουρά μαλλιά της για να ευθυγραμμιστεί με τη δημόσια εικόνα της. «Μεγαλώνοντας, δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις μπούκλες μου», είπε στο People StyleWatch.

Blake Lively

Για τους θαυμαστές του εμβληματικού εφηβικού δράματος Gossip Girl, η Lively θα είναι πάντα η Serena van der Woodsen. Ήταν στα χρόνια της στο σόου που η Lively προκάλεσε τρέλα στα κομμωτήρια και τα περιζήτητα beachy blonde waves ήταν σούπερ δημοφιλή.

Leighton Meester

Εδώ έχουμε μια ακόμη ανατροπή. Ενώ συνήθως οι καστανές χτυπάνε μια ξανθιά ανταύγεια, η ξανθιά Leighton έγινε μελαχρινή - και της πάει τρομερά. Ήταν και ο ρόλος ως Blair στο Gossip Girl που "έδεσε" αυτό το λουκ για την ηθοποιό...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 730 / position2: 1575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb