ENTERTAINMENT

Megan Fox: Tα συγκλονιστικά δαχτυλίδια, το πολυτελές θέρετρο και οι υποσχέσεις αγάπης

Τι έκανε η ηθοποιός μετά την πρόταση γάμου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Megan Fox: Tα συγκλονιστικά δαχτυλίδια, το πολυτελές θέρετρο και οι υποσχέσεις αγάπης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η Meghan Fox και o Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκαν κάτω από ένα πανέμορφο δέντρο στην καρδιά της φύσης, το Page Six αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες και στις έχουμε εδώ φρέσκες φρέσκες!

Ο ρόκερ «Bloody Valentine» έκανε πράγματι πρόταση γάμου έξω από το Spa Botánico στο Ritz-Carlton Dorado, στο Πουέρτο Ρίκο, που είναι ειδυλλιακό.

Οι σουίτες στο πολυτελές ξενοδοχείο ξεκινούν από 2.300 $ για τον μήνα Ιανουάριο, αν και η φθηνότερη επιλογή έχει σχεδόν εξαντληθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο Kelly, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker, γονάτισε με το δαχτυλίδι στις 11 Ιανουαρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

«Με πλήρη άγνοια για τις θυσίες και τις δυσκολίες που απαιτεί μια σχέση, αλλά μεθυσμένη από αγάπη. Και το κάρμα. Κάπως ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», έγραψε στη λεζάντα η 35χρονη Φοξ στην κινηματογραφημένη πρόταση.

Ο Kelly συνεργάστηκε με τον κοσμηματοπώλη Stephen Webster για να σχεδιάσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων σε στυλ «toi et moi» με ένα διαμάντι για τον εαυτό του και ένα σμαράγδι για τη μέλλουσα γυναίκα του.

Οι δύο πέτρες σε σχήμα αχλαδιού είναι τοποθετημένες «σαν αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας», έγραψε ο Kelly στο Instagram. 

H Fox ήταν τόσο χαρούμενη που έδειχνε το δαχτυλίδι της στους θαυμαστές μέσα στο Delta Lounge σε μια στάση στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι πιθανότατα πήγαινε στο Λος Άντζελες.

Η Fox και ο Kelly γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2020 στα γυρίσματα του "Midnight in the Switchgrass". Έγιναν Instagram επίσημοι, τον Ιούλιο του 2020 και είναι αχώριστοι από τότε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη the Blonde Don (@machinegunkelly)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 347 / position2: 625
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb