ENTERTAINMENT

Ψάχνει τον έρωτα που γνώρισε πριν 12 χρόνια στις διακοπές, θα την βρει;

Μοιράστηκε τα ερωτικά τους γράμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ψάχνει τον έρωτα που γνώρισε πριν 12 χρόνια στις διακοπές, θα την βρει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άντρας θέλει να αναζωπυρώσει το ειδύλλιό του με μια γυναίκα που γνώρισε πριν από 12 χρόνια στις διακοπές, αφού ανακάλυψε μια συλλογή από ξεχασμένες ερωτικές επιστολές.

Ο Jordan Scott ​​συνάντησε την έφηβη αγαπημένη του ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Γαλλία πριν από 12 χρόνια και θέλει απεγνωσμένα να τη βρει ξανά. Ο Jordan ήταν 14 ετών όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Περπινιάν της Γαλλίας σε ένα ταξίδι ράγκμπι. Ο 25χρονος πλέον θυμάται ότι πήγε για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε και συνάντησε μια κοπέλα που την έλεγαν Katie!

Το ειδύλλιο έμεινε ζωντανό όταν επέστρεψε στο Ανατολικό Γιορκσάιρ και η Κέιτι επέστρεψε στο σπίτι της στα Δυτικά Μίντλαντς. Ενώ οι δυο τους ήταν χωρισμένοι, η Katie έστελνε στον Jordan μια σειρά από ερωτικά γράμματα στα οποία εξέφραζε πόσο «τον αγαπούσε».

Ένα από τα πολλά γράμματα έγραφε: «Ο κόσμος μου φωτίζεται όταν σε βλέπω και με κάνει να έχω πεταλούδες στο στομάχι». Ο Jordan μοιράστηκε τα ερωτικά του γράμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ελπίδα να ξαναβρεί την αληθινή του αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι παρέμεινε σε επαφή μετά το ειδύλλιο των διακοπών τους, αλλά έχασε την επαφή μετά από μεγάλη απόσταση. «Ξέρει κανείς μια Katie από τα Μίντλαντς;»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 606 / position2: 1115
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb