ENTERTAINMENT

Zευγάρι έτρωγε delivery από το πρωί ως το βράδυ: Πόσα χρήματα εξοικονόμησαν όταν σταμάτησαν

Έτρωγαν από το πρωί ως το βράδυ deliveries και takeaways
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Zευγάρι έτρωγε delivery από το πρωί ως το βράδυ: Πόσα χρήματα εξοικονόμησαν όταν σταμάτησαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε την ιστορία της ότι εθίστηκε στα deliveries και takeaways! Η Ella Grace, μαμά δύο παιδιών, αποκάλυψε πώς εκείνη και ο σύντροφός της ξόδευαν μια περιουσία παραγγέλνοντας φαγητό σε πακέτο τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα!

Η Ella, από την Αγγλία, έγινε viral με περισσότερες από 300.000 προβολές σε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, ellagrace_x21, όπου καταγράφει το ταξίδι της προς μια ζωή χωρίς ετοιμοπαράδοτο φαγητό!

Σε όλους αρέσει το delivery κάθε τόσο, αλλά για την Ella και τον σύντροφό της, είχε γίνει πρόβλημα όταν παρήγγειλαν φαγητό σε πακέτο για τον εαυτό τους δύο φορές την ημέρα, μερικές φορές και τρεις φορές.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κόψει όλα τα φαγητά για 100 ημέρες και η Ella προκαλούσε τον εαυτό της να ετοιμάσει περισσότερα σπιτικά γεύματα στη διαδικασία αυτή!

Ισχυρίστηκε δε, ότι μια τυπική μέρα φαγητού για εκείνη και τον σύζυγό της θα περιλάμβανε την έναρξη της ημέρας με ένα τοστ και καφέ για πρωινό από τα Costa ή τα Starbucks και έπειτα θα αγόραζαν από το Subway ή τα McDonald's για μεσημεριανό γεύμα. Είπε ότι για δείπνο το ζευγάρι επίσης θα αγόραζε από έξω, KFC, Nandos ή ό,τι ήθελε. Ως την 13η μέρα είχε ήδη εξοικονομήσει περίπου 500 λίρες!  Η Ella ρωτήθηκε αν τα δύο της παιδιά ακολουθούσαν την ίδια διατροφή με τη μαμά και τον μπαμπά τους, στην οποία απάντησε  ότι δεν θα ταΐζε τα παιδιά της από delivery κάθε μέρα, καθώς ήταν ανθυγιεινό για αυτά, αλλά σημείωσε ότι ένα περιστασιακό φαγητό σε πακέτο δεν είναι και κάτι τρομερό εάν οι γονείς αποφασίσουν να το κάνουν.

@ellagrace_x21 Song choice is got me creasing but day 11😬👏🏼👍🏼😆💰 #blowmywhistle #notakeaways #fyp #100days #vlog ♬ Whistle - Flo Rida
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 492 / position2: 865
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb