ENTERTAINMENT

Η θυσία της Jada που οδήγησε στον Will Smith να πάρει διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο

Πώς κατάλαβε πως είναι η γυναίκα της ζωής του;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η θυσία της Jada που οδήγησε στον Will Smith να πάρει διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jada και ο Will άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνος και η τότε σύζυγός του, Sheree Zampino, αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε τελειώσει. Όμως  μια ανατροπή ίσως να άλλαζε τα πλάνα του.

Οι δυο τους κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό τον δεσμό τους μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Ώσπου η Sheree πρότεινε στον Smith να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν έκανα ό,τι μπορούσα για να λειτουργήσει όλο αυτό. Κανείς μας δεν το έκανε. Ξέρω ότι έχουμε έτοιμα τα χαρτιά διαζυγίου, αλλά έχουμε κι έναν γιο. Και θεωρώ του χρωστάμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κρατήσουμε την οικογένειά μας ενωμένη», του είπε. Εκείνος όμως ήθελε να ζήσει τη ζωή του με την Jada. Όταν το αποκάλυψε στην Jada, εντυπωσιάστηκε από τον αλτρουισμό της - αυτός ήταν κι ο λόγος που αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της Zampino.

«Η Sheree έχει δίκιο»είπε εκείνη. «Όταν έχεις παιδί με κάποιον, είναι ευθύνη σου να κάνεις ό,τι μπορείς για να του δημιουργήσεις ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. Εγώ δε μεγάλωσα με τους δυο γονείς μου. Σε αγαπώ. Και είμαι συντετριμμένη. Αλλά ποτέ δε θα το κάνω αυτό στον Trey. Εσύ και η Sheree πρέπει να βρείτε λύση».

«Μπορούσα να καταλάβω ότι έκλαιγε», έγραψε στο βιβλίο του. Έτσι, αποφάσισε ότι με εκείνη ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 360 / position2: 1161
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb