ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα καταλάβεις το χρώμα της αύρας σου, και τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου

Τι λέει η αύρα σου για τα vibes που δίνεις στους άλλους; Είσαι ένας άνθρωπος με έντονη ενέργεια που τους αναστατώνει όλους ή μια ήρεμη δύναμη;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πώς θα καταλάβεις το χρώμα της αύρας σου, και τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Mikhail Nilov στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιθανότατα έχετε ήδη ακούσει για τις διαφορετικές αύρες των έμβιων όντων. Μάλιστα, κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν να διαβάσουν την αύρα σας και να σας πουν τα πάντα γι 'αυτή. Μπορεί ακόμη και να φωτογραφήσατε την αύρα σας και να έχετε δει ότι αυτή είναι μπλε ή κόκκινη ή πράσινη.

Εντάξει, ξέρετε τι είναι η αύρα, αλλά ξέρετε πώς λειτουργεί και τι σημαίνει; Βασικά, είναι σαν ένα τεστ προσωπικότητας που δεν χρειάζεται να κάνετε. Επιτρέψτε μας να αλλάξουμε τη ζωή σας με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την αύρα και τον τρόπο λειτουργίας της.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΡΑ 

Η αύρα περιγράφεται ως ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει το σώμα ενός ατόμου και συνδέεται με την ενέργειά του και ενώ μπορεί στην πραγματικότητα να γίνει αντιληπτεί από ορισμένα άτομα, δεν μπορεί να γίνει και από όλους. Οι αύρες μπορεί να είναι μεταδοτικές, γι' αυτό αρχίζετε να νιώθετε πολύ χαρούμενοι αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που είναι θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος ή γιατί νιώθετε τρομερά στραγγισμένοι όταν βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που είναι  κακός.

ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ ΑΥΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΕνώ υπάρχουν διαφορετικά χρώματα στην αύρα κάθε ατόμου, που όλα σημαίνουν και διαφορετικά πράγματα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα κυρίαρχο χρώμα αύρας. Ωστόσο, η αύρα σας μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με την κατάσταση του μυαλού σας. Όπως, αν π.χ. αντιμετωπίζετε μια έντονη αλλαγή διάθεσης λόγω του φρικτού αφεντικού σας ή ακόμα πιο φρικτού φίλου σας, η αύρα σας πιθανότατα θα το αντικατοπτρίζει αυτό. Και άλλα πράγματα μπορούν να την αλλάξουν όμως, όπως σωματικά και συναισθηματικά τραύματα ή ασθένειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αύρα σας θα αλλάξει επίσης καθώς περνάτε από τη ζωή και αλλάζετε ως άτομο. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να φωτογραφίζουν τις αύρες τους κάθε χρόνο ως ένας τρόπος να γιορτάσουν και να παρακολουθήσουν πώς έχουν αλλάξει μέχρι το παρόν.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΑΥΡΕΣ

Αν και η αύρα των περισσότερων ανθρώπων είναι ως επί το πλείστον μονόχρωμη, ορισμένοι έχουν ένα μείγμα χρωμάτων - και, σπάνια, ακόμη και ένα ουράνιο τόξο. Εάν η αύρα σας είναι ένα μείγμα χρωμάτων, σκεφτείτε το ως ένα μείγμα χαρακτηριστικών προσωπικότητας - όπως αν η αύρα σας είναι κόκκινη και ματζέντα, πιθανότατα είστε σίγουροι, παθιασμένοι, ανεξάρτητοι και δημιουργικοί. Οι αύρες του ουράνιου τόξου, από την άλλη πλευρά, δείχνουν κάποιον που είναι ~φωτισμένος~.

Κάθε χρώμα αύρας συνδέεται με διαφορετικό τύπο ενέργειας ή/και προσωπικότητας. Ας μπούμε σε αυτό:

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Μια κόκκινη αύρα σημαίνει ότι είστε σίγουροι, δυνατοί και επιθετικοί. Είστε παθιασμένοι, προσανατολισμένοι στο στόχο και σας αρέσει να αναλαμβάνετε την ευθύνη. Είστε φιλόδοξοι, γενναίοι και δεν αποφεύγετε ποτέ μια πρόκληση. Είσαι επίσης λίγο δραματικός. Βασικά, κανείς δεν θέλει να σας σταυρώσει και δεν πρέπει να σας κάνει να κερδίσετε.

ΡΟΖ

Είσαι τόσο γλυκιά. Μια ροζ αύρα δείχνει ότι έχετε μια ρομαντική, ευγενική ψυχή. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους με κόκκινες αύρες, σας ενδιαφέρει η ειρήνη και η αρμονία. Είσαι ένας διπλωμάτης που τελειώνει τις μάχες πριν καν αρχίσουν. Σε όλους αρέσει να είναι γύρω σας και η ευγενική, ηρεμιστική ενέργειά σας.

ΠΟΡΦΥΡΗ

Εάν η αύρα σας είναι πιο ζεστό ροζ, είστε ένα πολύ ανεξάρτητο άτομο. Είστε δημιουργικοί και αστείοι, ο τύπος του ατόμου που έχει ένα απλό εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok. Δεν ακολουθείς τις τάσεις - τις κάνεις. Οι άνθρωποι μπορεί να νομίζουν ότι είστε λίγο περίεργοι, αλλά κατά βάθος θαυμάζουν την ατομικότητά σας. Είσαι μοναδικός στο είδος του.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Είναι πιθανό να έχετε καλή υγεία και να έχετε πολλή ενέργεια! Είστε εκείνο το άτομο που δοκιμάζει πάντα μια νέα πρόκληση προπόνησης και στην πραγματικότητα μένει σε αυτήν. Είστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί και κάνετε εύκολα φίλους. Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που θα ανοίξουν μια συνομιλία με το άτομο που είναι δίπλα σας στη γραμμή του μπακάλικου και θα έρθουν με ένα BFF για μια ζωή—απλώς τα πηγαίνετε καλά με άλλους και συνήθως έχετε καλή διάθεση!

ΚΙΤΡΙΝΗ

Οι κίτρινοι είναι αισιόδοξοι, έξυπνοι και ελεύθεροι. Είναι πολύ γεμάτοι ζωή. Η επικοινωνία είναι το πράγμα σας—μπορεί να είστε ομιλητικός, παραγωγικός συγγραφέας ή απλώς να πηγαίνετε πολύ στο Clubhouse. Σας αρέσει να διασκεδάζετε και τείνετε να μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Είστε πνευματώδεις, έξυπνοι και με αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι σαν εσάς!

ΠΡΑΣΙΝΗ

Οι πράσινοι αγαπούν τη φύση. Πολλές φορές, σχετίζονται με την ανάπτυξη ή τη θεραπεία - σκεφτείτε να αναπτύξετε αγάπη για τον εαυτό σας, να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να συγχωρήσετε αυτούς που σας αδίκησαν. Είστε συμπονετικοί και ανοιχτοί και έχετε την τάση να έχετε μια πρακτική κοσμοθεωρία. Επηρεάζεστε ιδιαίτερα από το περιβάλλον σας, γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για εσάς να αφιερώνετε χρόνο για να βγείτε στη φύση, είτε κλείνετε το τηλέφωνό σας και πηγαίνετε για κάμπινγκ για μια εβδομάδα είτε απλώς κάνετε μια βόλτα στο πάρκο.

ΜΠΛΕ

Οι μπλουζ είναι στοργικοί, με ενσυναίσθηση και σίγουρα ευαίσθητοι. Παίρνετε τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από κάποια από τα χρώματα από πάνω σας σε αυτήν τη σελίδα. Είστε εκφραστικοί και δημιουργικοί και δίνετε μεγάλη αξία στο στενό σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 679 / position2: 1743
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb