BED TALK

Οι σωστές ερωτήσεις για να μάθετε τι θέλει στο κρεβάτι το ταίρι σας

Ένας διασκεδαστικός και πολύ αισθησιακός τρόπος για να μάθετε όσα θέλετε από αυτόν χωρίς να νιώσετε άβολα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι σωστές ερωτήσεις για να μάθετε τι θέλει στο κρεβάτι το ταίρι σας
Φωτογραφία από τον χρήστη Oleg Magni στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δίνετε ο ένας στον άλλον ακριβώς αυτό που θέλετε γενικά, αλλά και σeξουαλικά. Και αν σκεφτεί κανείς ότι το να μιλάμε για το σeξ είναι σχεδόν εξίσου σeξι με την ίδια την πράξη, αλλά επίσης και πολύ διασκεδαστικό, γιατί να μην το κάνουμε και να μάθουμε μέσα από αυτό πληροφορίες που διαφορετικά μπορεί να νιώθαμε άβολα να ρωτήσουμε;

Ο Jess O'Reilly, PhD, σeξολόγος στο Astroglide το εξηγεί τέλεια: «Η επικοινωνία δεν είναι μόνο μια μορφή αποπλάνησης, αλλά ένας πρόδρομος που θέτει τα θεμέλια για πιο ουσιαστικό, ικανοποιητικό και ευχάριστο σeξ». 

Αλλά αν τρομάζετε λίγο με την αρχή της σeξουαλικής κουβέντας, μην ανησυχείτε. Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να μιλήσετε στον σύντροφό σας για το σeξ είναι να του κάνετε ερωτήσεις.

Είτε ρωτάτε τι τους αρέσει είτε τι φαντασιώνονται, οι ερωτήσεις αυτές μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας με τον τρόπο που εκείνος θέλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για καλή σας τύχη λοιπόν, συγκεντρώσαμε μια λίστα με βρώμικες ερωτήσεις για να κάνουμε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας λίγο πιο εύκολη. 

Πώς σου αρέσει να αγγίζεις τον εαυτό σου;

Ποιος ξέρει πώς να ευχαριστεί καλύτερα τον εαυτό του από τον εαυτό του; Έτσι, το να μάθετε πώς ο σύντροφός σας κάνει σeξ με τον εαυτό του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τι του αρέσει. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τεχνικές αργότερα.

 Πες μου για μια φαντασίωση για την οποία είχες πάντα περιέργεια να δοκιμάσεις;

Ας είμαστε ξεκάθαροι: Το ότι κάποιος έχει μια συγκεκριμένη φαντασίωση δεν σημαίνει ότι θέλει να την πραγματοποιήσει και στην πραγματική του ζωή. Ωστόσο, διαμορφώνοντας την ερώτηση με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπετε στον σύντροφό σας να ανοιχτεί και να δει τι θέλει πραγματικά να εξερευνήσει.

Εάν και οι δύο νιώθετε ασφαλείς μιλώντας για πράγματα που θέλετε να εξερευνήσετε, μπορείτε να αποφύγετε να κολλήσετε σε μια ρουτίνα και να διατηρήσετε τα πράγματα διασκεδαστικά και φρέσκα μεταξύ σας. Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία σας επιτρέπουν να δεσμεύεστε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ανεξάρτητα από το τι κάνετε ή τι δεν κάνετε στο κρεβάτι σας.

Σκέψεις για πράγματα που αφορούν τους γλουτούς;

Πέρα από τη συναίνεση, η υποβολή αυτής της ερώτησης μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει τη σeξουαλική σας ζωή και τη σeξουαλική ζωή του συντρόφου σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. 

Ποια είναι η διασημότητα που θα ήθελες να κάνεις κάτι;

Το να μιλάς για μια ακατόρθωτη επαφή είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ξεσηκώσεις τον σύντροφό σου χωρίς να εμπλακούν όλα τα δράματα της ζήλιας. Αν η συζήτηση για τον Idris Elba π.χ. σας ανάβει, γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας;

Ποιο είναι το ιδανικό σενάριο παιχνιδιού ρόλων για εσένα;

Το να ρωτήσετε τον σύντροφό σας για το παιχνίδι ρόλων που θα ήθελε να δοκιμάσει, θα μπορούσε να ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο καυτών ιδεών για σeξ και για τους δύο. Είναι τύπος του σεναρίου καθηγητή-φοιτητή; Ένας τύπος δυο ξένοισυναντιούνται στο μπαρ; Είτε έτσι είτε αλλιώς, η συζήτηση για τις φαντασιώσεις του παιχνιδιού ρόλων σας μπορεί να οδηγήσει στην πραγματοποίηση αυτών των φαντασιώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 634 / position2: 1007
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb