Sinead O`Connor: Νεκρός ο 17χρονος γιος της δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή του

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια πάλη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό» έγραψε η τραγουδίστρια
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 08, 2022
Sinead O`Connor: Νεκρός ο 17χρονος γιος της δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την είδηση του θανάτου του 17χρονου γιου της επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η τραγουδίστρια Sinead O'Connor.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, 55 ετών, αναφέρθηκε στον «υπέροχο» γιο της Shane, τον οποίο απέκτησε με τον τραγουδιστή Donal Lunny, επιβεβαιώνοντας τις ειδήσεις. Ο 17χρονος, όπως προκύπτει από την ανακοίνωσή της, εντοπίστηκε νεκρός δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Η Sinead O'Connor ανέφερε ότι «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του».

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, μείνε εν ειρήνη».

Εξαφανίστηκε την Πέμπτη στο Δουβλίνο

Ο Shane είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη (5/1) και τελευταία φορά εθεάθη στο Tallaght, στο Δουβλίνο. Όταν εξαφανίστηκε, η Sinead έγραψε μέσω twitter μήνυμα για τον γιο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Shane, η ζωή είναι πολύτιμη», έγραψε, καλώντας τον να μην κάνει κακό στον εαυτό του και του ζήτησε να εμφανιστεί για να τον πάνε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια τα έβαλε με το νοσοκομείο, απειλώντας με μηνύσεις, αν συμβεί κάτι στο παιδί της, καθώς βρισκόταν υπό παρακολούθηση για αυτοκτονία.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η αστυνομική έρευνα σταμάτησε το Σάββατο (7/1). Η Sinead O'Connor, που πρόσφατα άλλαξε το όνομά της σε Shuhanda Sadaqat, ανάρτησε ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ, που αφιέρωσε στον Shane.

«Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Shane O'Connor. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Sinead, τον πατέρα του Shane και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» είπε εκπρόσωπος της οικογένειας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 457 / position2: 963
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb