SKIN CARE

Ξέρουμε το πιο hot skin care trend της χρονιάς για λαμπερό δέρμα

Το beauty trend που έρχεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ξέρουμε το πιο hot skin care trend της χρονιάς για λαμπερό δέρμα
@temple_de_beaute

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα beauty trend για λαμπερή επιδερμίδα, έρχεται κατευθείαν από το κρύο.

Στην αρχή της χρονιάς, αρχίσαμε ήδη να ακούμε για το beauty trend που υπόσχεται λαμπερό και υγιές δέρμα, ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Ο λόγος είναι για το R- Beauty, που προέρχεται από το “Russian Beauty”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη КОСМЕТОЛОГ|ОБУЧЕНИЕ|МОСКВА (@annalifting)

Μπορεί να είναι πολύ δημοφιλής και διαδεδομένες εδώ και πολλά χρόνια, οι πρακτικές ομορφιάς των γαλλίδων, αλλά και των γυναικών από την Ασία. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ρωσίδες έχουν πολλά να δώσουν στον τομέα της ομορφιάς. Είναι πολύ φημισμένες, άλλωστε, για τα nail trends, αλλά και makeup trends και τεχνικές, όπως για παράδειγμα αυτές για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. 

Φαίνεται, ότι φέτος θα γίνουν και πιο γνωστές για τα beauty tips τους σχετικά με το skincare. Η Ρωσία έχει μακρά ιστορία όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα, με παραδόσεις, φιλοσοφία, αλλά και προϊόντα. Παραδοσιακά, χρησιμοποιούν αρκετά φυσικά συστατικά, αλλά και παλιές συνταγές. Εδώ και πολλά χρόνια, λόγω και των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών στην χώρα τους, προσπαθούν να διατηρήσουν υγιές και λαμπερό το δέρμα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Modern Clean Skincare (@onanewyork)

Οι συνταγές ομορφιάς που χρησιμοποιούν, περνούν από γενιά σε γενιά. Αρκετές, μάλιστα, έφτιαχναν μόνες τους ο,τι χρειαζόντουσαν, καθώς δεν υπήρχε η πολυτέλεια να το αγοράσουν, όπως λέει και η beauty expert Anna Dycheva-Smirnova. Η σχέση που έχουν με τη φύση, είναι στο DNA τους, όπως λέει. Χρησιμοποιούν πολλά υλικά από τον τόπο τους, όπως λάσπη από τις ρωσικές λίμνες, βότανα από τη Σιβηρία, καλέντουλα, φράουλες, ακόμα και κρεμμύδια.

Για παράδειγμα, μια συνταγή που ακολουθούν είναι τα αφρόλουτρα με βότανα. Όπως λέει και η Oksana Sannikova, συνιδρύτρια του brand Onå New York Skincare, ένα mix από χαμομήλι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο και δυόσμο, είναι κατάλληλο για την ενυδάτωση και την προστασία της επιδερμίδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Modern Clean Skincare (@onanewyork)

Όλη αυτή η φιλοσοφία έχει περάσει και στις νέες γενιές, και όπως φαίνεται, το 2022 θα απασχολήσει αρκετά τις beauty experts, που αναζητούν νέες και παλιές τεχνικές, αλλά και πιο φυσικές μεθόδους ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb