ENTERTAINMENT

Διάσημοι που παντρεύτηκαν τα celebrities crushes τους

Τελικά, ήταν γραφτό να είναι μαζί
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημοι που παντρεύτηκαν τα celebrities crushes τους
Photo via Insider

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί από εμάς έχουμε ερωτευτεί ή είμαι ερωτευμένοι με διασημότητες και δεν είναι κρυφό ότι μερικές φορές φαντασιωνόμαστε ότι είμαστε παντρεμένοι μαζί τους.

Και παρόλο που σε μερικούς από εμάς μπορεί να φαίνεται αδιανόητο ακόμη και να τους πετύχουμε στον δρόμο τυχαία, όσον αφορά τους celebrities, οι περιπτώσεις να μπορέσουν να τα βρουν με τα διάσημα crushes τους είναι πολύ πιο πιστευτές και εφικτές. Ορισμένες διασημότητες είχαν την τύχη όχι μόνο να συναντηθούν με τα διάσημα αντικείμενα του πόθου τους, αλλά και να παντρευτούν μαζί τους, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Mariah Carey και Nick Cannon

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celeb2000s (@celeb2000s)

Η Mariah Carey και ο Nick Cannon συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα Teen Choice Awards του 2005, όταν ο Cannon απένειμε σε εκείνη ένα βραβείο. Ο Cannon αποκάλυψε ότι του άρεσε η Carey πριν αρχίσουν να βγαίνουν. Εκείνη την εποχή, δεν μπορούσε να συγκρατήσει όσα ένιωθε για την τραγουδίστρια και στις συνεντεύξεις του έλεγε μόνο καλά λόγια για εκείνη.

Όταν η Carey άκουσε μια από τις συνεντεύξεις του Cannon, τον πλησίασε και του είπε: «Απλώς δώσε μου την ευκαιρία να πραγματοποιήσω αυτά που θέλεις!».

Κανείς δεν πίστευε ότι ο Cannon θα μπορούσε να είναι «ο ένας» για την Carey, αλλά τους απέδειξε ότι έκαναν λάθος και 3 χρόνια μετά τη γνωριμία τους, το ζευγάρι παντρεύτηκε. Παρόλο που χώρισαν 6 χρόνια αργότερα, η Carey και ο Cannon παραμένουν φίλοι και συνεχίζουν να είναι ενωμένοι για τα δίδυμα τους, Moroccan και Monroe.

Mila Kunis και Ashton Kutcher

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη my archive (@thopreem)

Το πρώτο αληθινό φιλί της Mila Kunis ήταν με τον Ashton Kutcher στην εκπομπή "That ’70s Show" όταν ήταν 14 ετών. Και παρόλο που η Kunis πάντα αγαπούσε τον Kutcher (ακόμα και πριν από το πρώτο τους φιλί), τους πήρε πάνω από μια δεκαετία για να βρεθούν μαζί ως ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάλλιο αργότερα παρά ποτέ, η Kunis κατέληξε να παντρευτεί τον πρώτο της έρωτα το 2015 και τώρα έχουν μαζί 2 παιδιά.

Josh Duhamel και Fergie

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fergie & Josh Duhamel (@_fergosh)

Ο Joss Duhamel είχε ερωτευτεί την πρώην πλέον σύζυγό του, Fergie, πριν καν συναντηθούν. Θέλοντας να την γνωρίσει, ζήτησε από τον παραγωγό της τραγουδίστριας να την καλέσει μαζί με το συγκρότημα της, τους The Black Eyed Peas, στο σόου του, στο Λας Βέγκας. Περιττό να πούμε ότι το σχέδιό του λειτούργησε και τελικά οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και το 2013 υποδέχτηκαν τον γιο τους, Axl. Δυστυχώς, ο Duhamel και η Fergie χώρισαν 4 χρόνια αργότερα.

Kanye West και Kim Kardashian

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️ Lovers (@lovers.rs)

Ο Kanye West είχε τα μάτια του στην Kim Kardashian πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν. Αποκάλυψε ότι είχε ερωτευτεί την Kardashian από τότε που είδε μια φωτογραφία της με την Paris Hilton το 2006.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, αλλά εκείνη την εποχή, η Kardashian ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώην πλέον σύζυγό της και παίκτη του NBA, Kris Humphries, ενώ πήραν διαζύγιο το 2013. Την ίδια χρονιά, στα 33α γενέθλια της, αυτή και ο West αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά.

Wiz Khalifa και Amber Rose

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη •🦋 (@rossy__capobianco)

Ο Wiz Khalifa ήθελε την Amber Rose πριν αρχίσουν να βγαίνουν και δεν το έκρυβε. Σε μια συνέντευξη του, όταν εκείνος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ένα κορίτσι στον κόσμο με το οποίο θα ήθελε να είναι μαζί, η απάντησή του ήταν « η Amber Rose».

Η Rose δεν έμεινε αδιάφορη και επικοινώνησε μαζί του με ένα μήνυμα στο Twitter. Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 2013. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε πολύ και χώρισαν ένα χρόνο αργότερα.

Lisa Bonet και Jason Momoa

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason♡Lisa (@momoa.bonet)

Η Lisa Bonet ήταν κυριολεκτικά ο παιδικός έρωτας του Jason Momoa. Όταν ο Momoa ήταν 8 ετών, παρακολούθησε το "The Cosby Show" και όταν είδε την πλέον σύζυγό του, Bonet, για πρώτη φορά στην τηλεόραση, θυμήθηκε να λέει: «Μαμά, τη θέλω αυτή».

Η επιθυμία του Momoa έγινε πραγματικότητα το 2005, όταν το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει. Παντρεύτηκαν νόμιμα το 2017 και έχουν μαζί 2 παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 2900 / position2: 5629
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb