ENTERTAINMENT

Μαμά έβαλε πινακίδα στην Τimes Square για να βρει αγόρι στην κόρη της

Κάποιοι θα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν κάποιον να βρει το άλλο του μισό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μαμά έβαλε πινακίδα στην Τimes Square για να βρει αγόρι στην κόρη της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είστε από εκείνους που τους αρέσουν να κάνουν προξενιά τότε αυτό θα το λατρέψετε! Κάποιοι θα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν κάποιον να βρει το άλλο του μισό... ακόμα κι αν χρειάζεται μια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square.

Την περασμένη εβδομάδα, η μαμά Beth έκανε ακριβώς αυτό, όταν μια διαφήμιση γιγάντια θα έλεγε κανείς, αναβόσβησε στο σταυροδρόμι του κόσμου, ακριβώς στην Τimes Square. «Bγες ραντεβού με την κόρη μου» έγραφε, με μια φωτογραφία της 30χρονης Molly και τη διεύθυνση URL για το προφίλ γνωριμιών της.

Ο λόγος όμως που η μαμά έκανε κάτι τέτοιο, κρύβει μια λυπητερή ιστορία. H 61χρονη από τη Βοστώνη, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2004 και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Τον Ιούνιο του 2020, οι γιατροί της είπαν ότι είχε αναπτύξει μεταστατικό καρκίνο του μαστού και ότι είχε εξαπλωθεί εκτενώς στα οστά της.

Επομένως, ο χρόνος είναι ουσιαστικός εάν εκείνη και ο σύζυγός της Rik, ένας 62χρονος ιατρικός συγγραφέας, σκέφτηκαν πως πριν πεθάνει η μαμά της θα ήθελε να τη δει με κάποιον ευτυχισμένη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ήθελα να δω την κόρη μου καλά τακτοποιημένη», είπε η Beth, η οποία στο παρελθόν εργαζόταν σε πωλήσεις φαρμακευτικών προϊόντων, στην The Post. Υποβάλλεται σε θεραπεία μέσω των δισκίων Ibrance, τα οποία ελπίζει ότι θα κρατήσουν μακριά τον καρκίνο για τουλάχιστον δύο χρόνια. «Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχω σοβαρά προβλήματα υγείας, βιάζομαι». Έτσι η Beth,πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έβαλε ένα προφίλ για την κόρη της στο Wingman, μια εφαρμογή γνωριμιών...

Το προφίλ άγγιξε την ιδρύτρια της Wingman, Tina Wilson, η οποία κανόνισε την πινακίδα. (Η Beth εμφανίζεται επίσης στη διαφήμιση, με μια μικρή φωτογραφία και τις λέξεις "I'm Molly's wingman and her mom.") Κάποιοι φίλοι είπαν στην Beth ότι «οι κόρες τους θα τις σκότωναν αν έκαναν ό,τι έκανα εγώ». Η Molly, ωστόσο, που περιγράφει τον εαυτό της ως «χαλαρή», εκτιμά την κρίση της μαμάς της στην αναζήτηση ενός κατάλληλου συντρόφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 538 / position2: 1063
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb