ENTERTAINMENT

Οι 5+1 πιο σeξι ταινίες που περιμένουμε το 2022

Κλασικά καυτά ρομάντζα, ερωτικά δράματα θρίλερ και άλλλα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι 5+1 πιο σeξι ταινίες που περιμένουμε το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που το 2021 μπορεί να μην είχε τις hot ταινίες και σειρές (αν εξαιρέσουμε το Bridgerton!) που θα θέλαμε στις οθόνες μας, το 2022 φαίνεται ήδη πολύ υποσχόμενο σε αυτό το κομμάτι.

Κλασικά καυτά ρομάντζα, ερωτικά δράματα θρίλερ, rom - com που γίνονται γρήγορα σeξι και ταινίες που είναι βασικά μια δικαιολογία για να παρακολουθήσετε δύο (ή περισσότερους) ανθρώπους να κάνουν καυτό σeξ, η χρονιά θα έχει απ' όλα.

Mothering Sunday

Τεχνικά, αυτό κυκλοφόρησε το 2021, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι διαθέσιμο για streaming στις ΗΠΑ μέχρι το 2022. Η συγγραφέας Jane Fairchild σκέφτεται την πρώιμη ζωή της ως υπηρέτρια που είχε μια ~πολύ αδύνατη~ σχέση με τον αριστοκρατικό γιο ενός γειτονική οικογένεια (The Crown's Josh Charles). Βασισμένο σε ένα βιβλίο με το ίδιο όνομα, να είστε έτοιμοι για κάποιο καυτό μυστικό σeξ.

Don't Worry Darling

Αυτό είναι κυρίως ένα ψυχολογικό θρίλερ, αλλά *όχι και τόσο spoiler alert* Η Florence Pugh και ο Harry Styles είναι ζεστοί και έχουν τρομερή χημεία μεταξύ του δράματος. Επιπλέον, έχει ήδη γίνει θόρυβος για μια συγκεκριμένη σeξουαλική σκηνή μεταξύ των δύο τους, η οποία έχει να κάνει με τη «γυναικεία απόλαυση». Watermelon sugar high...

The Book of Love

Ένας βαρετός συγγραφέας ανακαλύπτει ότι έχει μεγάλη επιτυχία στο Μεξικό επειδή ο μεταφραστής του ξαναέγραψε το βιβλίο του μετατρέποντάς το σε ένα καυτό, καυτό ερωτικό μυθιστόρημα. Το σeξ σε αυτό μπορεί να είναι περισσότερο στη σελίδα παρά στην οθόνη, αλλά, duh, είναι ένα rom-com, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για κάποια art-meets-life ζεστασιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Deep Water

Θυμάστε «την ταινία όπου ο Ben Affleck και η Ana de Armas ξεκίνησαν να βγαίνουν για λίγο»; Λοιπόν, αυτή είναι η ταινία, ένα ερωτικό θρίλερ για ένα πολύ δυστυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι που επιτρέπεται να έχει όλες τις υποθέσεις. Δεν κυκλοφορεί πλέον στους κινηματογράφους, κάτι που...δεν είναι καλό σημάδι, ίσως, αλλά το βιβλίο παρουσιάζει καυτούς ανθρώπους να κάνουν σeξ πριν τους συμβούν άσχημα πράγματα. No trailer yet.

Sharp Stick

Μια 20άρης ξεκινά μια σχέση με το μεγαλύτερο αφεντικό της και ακολουθεί δράμα. Δεν ξέρουμε πολλά για αυτήν την ταινία πέρα ​​από αυτό, εκτός από τη σκηνοθεσία της Lena Dunham (η οποία ποτέ δεν απέφευγε το σeξ στο παρελθόν) και ότι ο Scott Speedman παίζει...περίμενε... έναν επιτυχημένο διαδικτυακό πορνό σταρ!  No trailer yet, οπότε υπομονή!

Blonde

Ο De Armas ζωντανεύει τη Marilyn Monroe βασισμένη σε ένα μυθιστορηματικό βιβλίο με το ίδιο όνομα. Η ταινία έχει καθυστερήσει πολύ, αλλά θα πρέπει τελικά να κάνει το ντεμπούτο της το 2022. Μέρος της πρόκλησης μπορεί να προέρχεται από τη βαθμολογία NC-17(!!), αν και πιθανή προειδοποίηση: αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια σeξουαλικά βίαιη σκηνή. Αλλά υπάρχει επίσης άφθονο καυτό συναινετικό σeξ (συμπεριλαμβανομένου ενός διάσημου τριών!) στο βιβλίο—έτσι αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 844 / position2: 1819
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb