ENTERTAINMENT

Spider‑Man: Η σύμπτωση που «ακολουθεί» τα ζευγάρια των πρωταγωνιστών

Κανένα ζευγάρι πρωταγωνιστών δεν μπόρεσε να ξεφύγει

Spider‑Man: Η σύμπτωση που «ακολουθεί» τα ζευγάρια των πρωταγωνιστών
Sony Pictures

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια περίεργη ρομαντική σύμπτωση κρύβεται πίσω από τους πρωταγωνιστές των ταινιών Spider-Man. Και τα τρία ζευγάρια που υποδύθηκαν τον Peter Parker και την MJ κατέληξαν να είναι μαζί και στην πραγματική ζωή.

Οι ταινίες Spider-Man έχουν αποδειχθεί τεράστιες επιτυχίες, με την τελευταία μάλιστα το No Way Home να σπάει όλα τα ρεκόρ. Ο Peter Parker συχνά απεικονίζεται ως ένας «περίεργος» έφηβος, αλλά τελικά καταφέρνει να δώσει μια μοναδική λάμψη σε όσους τους υποδύονται.

Tobey Maguire και Kirsten Dunst

Οι Maguire και Dunst έγιναν διάσημοι μετά την κυκλοφορία του πρώτου Spider-Man, το 2002. Συνέχισαν την επιτυχία τους με δύο ακόμα ταινίες, το Spider-Man 2 (2004) και το Spider-Man 3 (2007). Το ανάποδο φιλί τους στη βροχή έχει μείνει στην ιστορία της pop κουλτούρας, δίνοντάς τους επίσης ένα βραβείο ταινίας MTV για το καλύτερο φιλί εκείνη την εποχή.

Ποτέ δεν το επιβεβαίωσαν δημοσίως οι ίδιοι, αλλά ο σκηνοθέτης της τριλογίας, Sam Raimi είχε δηλώσει στο Sydney Morning Herald ότι οι δύοο πρωταγωνιστές είχαν σχέση μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της αρχικής ταινίας. Είπε: «Φαίνεται ότι άρχισαν να βγαίνουν μεταξύ τους, νομίζω, στη μέση της πρώτης ταινίας, αλλά σίγουρα τελικά χώρισαν πριν από τη δεύτερη ταινία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Maguire έπαιξε τον Parker, ενώ η Dunst ήταν ο διάσημος έρωτάς του Mary Jane «MJ» Watson. Ο Raimi αναγνώρισε ότι το ζευγάρι κατάφερε να αναζωπυρώσει τη σπίθα στην οθόνη για τις υπόλοιπες ταινίες. Είπε: «Ανησυχούσα ότι δεν θα υπήρχε η ίδια χημεία, αλλά απλώς ανησυχούσα».

Andrew Garfield και Emma Stone

Ο MJ δεν φαινόταν πουθενά κατά τη διάρκεια του The Amazing Spider-Man 1 και 2 (2012 και 2014), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον τελευταίο Peter Parker να βγαίνει με το έρωτά του. Η Emma Stone υποδύθηκε την Gwen Stacy και έκλεψε την καρδιά του Andrew Garfield.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας το 2011 και σύντομα δημοσίευσαν τη σχέση τους.

Έκαναν πλάκα με τον εαυτό τους σε ένα σκετς του Saturday Night Live του 2014 όπου έπαιξαν οι ίδιοι αλλά προσποιήθηκαν ότι δεν ήξεραν πώς να φιληθούν σωστά.

Ο χαρακτήρας της Stone, Gwen Stacy, πέθανε στο τέλος της δεύτερης ταινίας τους και το franchise τελείωσε επίσης εκεί. Η σχέση τους φαίνεται ότι σύντομα ακολούθησε το παράδειγμά των ταινιών καθώς ένα χρόνο αργότερα, το 2015.

Tom Holland and Zendaya

Κατά κάποιο τρόπο, ο Holland και η Zendaya διέλυσαν την τάση αυτή, καθώς κατά τη διάρκεια της πρώτης ταινίας Spider-Man της σειράς τους, προσπαθούσαν να περιορίσουν τις μεταξύ τους συναντήσεις. Ωστόσο το αποτέλεσμα, τους ανέτρεψε, καθώς τελικά ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα.

Γιορτάζοντας τα γενέθλια της Zendaya, ο Holland μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το σετ του «Spider-Man» και έγραψε: «MJ μου, να έχεις τα πιο χαρούμενα γενέθλια. Πάρε με ένα τηλέφωνο όταν ξυπνήσεις xxx».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Spider-Man: Homecoming του 2017, οι χαρακτήρες τους συναντήθηκαν στο Spider-Man: Far From Home του 2019, αλλά φαίνεται πως η σχέση μεταξύ τους ξεκίνησε κατά τα γυρίσματα της  τρίτης ταινίας Spider-Man: No Way Home, που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 536 / position2: 1259
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb