ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους τα Χριστούγεννα

Κάποιοι θα περάσουν ζάχαρη αυτές τις μέρες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους τα Χριστούγεννα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τον Νοέμβριο πλέον όλοι σχεδόν γιορτάζουν την περίοδο αυτή, στολίζοντας, περνώντας χρόνο με τις οικογένειές τους, τρώγοντας φαγητό και ανταλάσσοντας δώρα. Τρία όμως από τα ζώδια, φέτος, έχουν κάθε εύνοια επάνω τους για αυτές τις γιορτές.

Καρκίνος

Καρκίνοι, θα πάθετε μια έκρηξη ευθυμίας αυτές τις γιορτές. Αρχικά, είστε ο καλύτερος οικοδεσπότης στον ζωδιακό κύκλο, ξέρετε ακριβώς πώς να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο χώρο σας και φυσικά έχετε μια φυσική τάση προς το ωραίο, άρα ό,τι ετοιμάσετε θα είναι καλό.

Ειδικά φέτος, θα απολαμβάνετε τα οφέλη της Αφροδίτης στον Αιγόκερω διευκολύνοντας τις κοινωνικές συναναστροφές και τις συζητήσεις για υλικά αγαθά. Όταν ο Δίας εισέλθει στους Ιχθύς στις 28 Δεκεμβρίου, θα νιώσετε επίσης μια έντονη τάση για εξέλιξη και έξτρα διαισθητικές δυνατότητες σε άτομα με ενσυναίσθηση όπως εσείς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αιγόκερως

Η περίοδος των γιορτών είναι μια δυνατή περίοδος του χρόνου για εσάς και η εβδομάδα που θα διανύσουμε δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακριβώς όπως ο Καρκίνος, ξεκινάτε δυνατά τις γιορτές με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας (αρκεί να μην κάνετε τίποτα χριστουγεννιάτικα καλέσματα στους πρώην και κλαίτε). Η έλευση αυτή δίνει μεγαλύτερη ικανότητα να αγαπάτε και να σας αγαπούν, οπότε μην εκπλαγείτε αν νιώσετε πληρότητα! Τέλος, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας ενισχύσει στα τέλη Ιανουαρίου, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να εργαστείτε σκληρά και να πείτε την αλήθεια σας. Απλώς μην αφήσετε όλη την ενέργεια του Αιγόκερω να σας κάνει πολύ πεισματάρηδες, εντάξει; 

Ταύρος

Ταυράκια, ετοιμαστείτε να αποκομίσετε παρόμοια οφέλη με τον Αιγόκερω από όλες αυτές τις γήινες τοποθετήσεις, οι οποίες θα εμπλουτίσουν τη δυναμικότητά σου – κάτι που, για χαλαρούς και εσωστρεφείς ανθρώπους όπως εσείς, είναι απαραίτητο αυτή την εποχή του χρόνου).

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν σας και να το γλεντήσετε αυτά τα Χριστούγεννα που θα φάτε, θα πιείτε και θα περάσετε καλύτερα από όλους - και δεν θα αγχωθείτε καθόλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 279 / position2: 893
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb