ΝΥΧΙΑ

Τα 5+1 hair accessories που θα σε κάνουν να λάμψεις τις γιορτές

Μπορούν να αναβαθμίσουν το χτένισμά σου πολύ εύκολα και γρήγορα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα 5+1 hair accessories που θα σε κάνουν να λάμψεις τις γιορτές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις οποιοδήποτε χτένισμα, σε πολύ λίγο χρόνο.

Μιλάμε για τα hair accessories, που αλλάζουν την εικόνα μας άμεσα και χωρίς κόπο. Αν αισθάνεσαι ότι δεν πιάνουν τα χέρια σου, ή βαριέσαι να κάνεις κάποιο χτένισμα για να βγεις, η λύση είναι απλή. Βάζεις κάποιο αξεσουάρ και θα γίνουν πιο glam ακόμα και τα απλά πιασμένα μαλλιά. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά που μπορείς να βρεις παντού.

Τα 5+1 hair accessories που θα σε κάνουν να λάμψεις τις γιορτές:

Headband

Οι στέκες έχουν πρωταγωνιστήσει στα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών και στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές για να επιλέξεις, με strass, βελούδινες, με πέρλες, χρυσές και ο,τι βάλει ο νούς σου.

Τσιμπιδάκια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τσιμπιδάκια έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν ένα απλό καθημερινό χτένισμα σε κάτι παραπάνω. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να τα βάλεις στα μαλλιά σου ακόμα και αν δεν είσαι ειδική στα χτενίσματα.

Πέρλες

Οι πέρλες δίνουν ένα chic αποτέλεσμα ακόμα και σε μια αλογοοουρά, ή έναν απλό χαμηλό κότσο. Θα τις βρεις σε στέκες, τσιμπιδάκια, αλλά και μόνες τους. Μπορείς να τις κολλήσεις εύκολα στα μαλλιά σου με λίγη κόλλα για βλεφαρίδες.

Claw clips

Το κλάμερ είναι ένα από τα top trends των τελευταίων σεζόν. Μπορεί να κάνει το χτένισμά σου πιο trendy, αλλά και λαμπερό, αν επιλέξεις κάποιο χρυσό ή στραφταλιζέ.

Hair Jewels

Τα κοσμήματα για τα μαλλιά μπορεί να είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά, αλλά θα μπορούσες να το δοκιμάσεις για μια πιο extra εμφάνιση.

Bow Ο βελούδινος ή ακόμα και απλός φιόγκος, θα δώσει ακόμα και στην κοτσίδα σου, έναν άλλο αέρα. Άλλωστε, το είδαμε και στο show Metiers d’ Art 2021 του οίκου Chanel (δες εδώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 116 εβδομάδες
Viral χτένισμα: Το TikTok έπαθε τρέλα με τα Fairy Hair
Λαμπερά μαλλιά που λατρεύουν τα κορίτσια του TikTok
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
11 / position1: 703 / position2: 1137
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb