ENTERTAINMENT

Grimes: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Έλον Μάσκ η πρώην σύντροφός του

«Είμαι ερωτευμένη με τον μεγαλύτερο gamer, αλλά πάντα θα αγαπά το παιχνίδι περισσότερο από ό,τι αγαπάει εμένα»

Δημοσίευση ΔΕΚ 09, 2021
Grimes: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Έλον Μάσκ η πρώην σύντροφός του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Grimes είναι Καναδή μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτης και παραγωγός δίσκων, που γεννήθηκε ως Claire Elise Boucher, πριν 33 χρόνια. Είναι και η τελευταία σύντροφος του Έλον Μασκ. Ήταν μαζί από το 2018 έως τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Μάιο του 2020 απέκτησαν ένα γιο.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη (τρεις φορές διαζευγμένος) είχε ομολογήσει πως η δουλειά του με το SpaceX και την Tesla ήταν ο κύριος λόγος που χώρισαν. Η καλλιτέχνης δεν είχε πει κάτι. Από ό,τι φαίνεται, έκανε τραγούδι το χωρισμό.

Στο Player of Games, η Grimes τραγουδάει πως «είμαι ερωτευμένη με τον μεγαλύτερο gamer, αλλά πάντα θα αγαπά το παιχνίδι περισσότερο από ό,τι αγαπάει εμένα. Σαλπάρισε προς την κρύα έκταση του διαστήματος. Ούτε η αγάπη μπορεί να σε κρατήσει στη θέση σου». Εδώ να θυμίσουμε πως ο Μασκ δούλευε σε εταιρία video games -που λεγόταν Rοcket Science-, πριν φτιάξει τη Zip2 που τον έκανε εκατομμυριούχο στα 27 του -το 1995.

Η Grimes είχε κυκλοφορήσει το teaser τον Ιούλιο, δυο μήνες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Μασκ. Άρα κάποιος μπορεί να πει πως δεν αναφέρεται σε εκείνον. Ο ίδιος κάποιος θα ομολογήσει πως υπάρχουν πολλές αναφορές που 'καλύπτουν' τον δισεκατομμυριούχο.

Κατά σύμπτωση, η κυκλοφορία του τραγουδιού συνέπεσε με την αλλαγή του Μασκ στα μαλλιά του, την οποία χρήστης του Reddit συνέκρινε με «κάθε 14χρονο που βλέπω στο εμπορικό κέντρο».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 1318 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb