THINK

Αποθέωση για τη σερβιτόρα που αποστόμωσε ομοφοβικό πελάτη

«Είσαι φρικιό…» είπε στον αγενή πελάτη στο εστιατόριο
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 09, 2021
Αποθέωση για τη σερβιτόρα που αποστόμωσε ομοφοβικό πελάτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σερβιτόρα στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης γνώρισε την αποθέωση κάτω από το βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

«Προστατέψτε αυτή τη σερβιτόρα»! Αυτό το σχόλιο βρίσκει απήχηση σε πολλούς στις ΗΠΑ και αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά τους για τη στάση της απέναντι σε έναν αγενή και ομοφοβικό πελάτη. Η σερβιτόρα στο εστιατόριο Massapequa στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, τον έβαλε στη θέση του, με τους υπόλοιπους θαμώνες να την χειροκροτούν.

«Ειλικρινά, κανείς δεν θέλει να σε περιμένει. Μπορείς να φύγεις; Πήρες έναν καφέ, τι άλλο θέλεις;» του λέει στην αρχή του βίντεο, το οποίο έχει τραβήξει η παρέα από το διπλανό τραπέζι, αλλά στη συνέχεια ξεκινάει το καλό…

«Δεν θα με πεις σκ…α, δεν θα καθίσεις κοντά στη γυναίκα του αφεντικού μου, δεν θα αποκαλείς τους ανθρώπους λεσβίες και σίγουρα δεν κοιτάς τα ανήλικα κορίτσια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άνδρας κάπου εκεί απάντησε πως δεν κοιτούσε ανήλικα κορίτσια, αλλά οι γύρω του συμφώνησαν με την σερβιτόρα την οποία άρχισαν να επικροτούν.

«Είσαι παιδόφιλος και φρικιό και σου αξίζει να σε κλείνουν στο Bellvue», του είπε στη συνέχεια αυτή, με το Bellvue να είναι αγροτικό σωφρονιστικό κατάστημα.

«Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω. Και σε ρωτάω όμορφα...» είπε η σερβιτόρα η οποία γνώρισε την αποθέωση κάτω από το βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές

@louiscozz

Highly anticipated part 2 #SimsSelves #fyp #serverlife #server #KraftMacMeSkip

♬ original sound - Louiscozz
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 486 / position2: 879
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb