ENTERTAINMENT

Πώς είναι η Khloe Kardashian μετά τα νέα για την απιστία του Tristan

Η οικογένεια της Khloe δεν την έχει ξαναδεί τόσο ταραγμένη. Νόμιζαν ότι πραγματικά είχε αλλάξει ο Tristan

Πώς είναι η Khloe Kardashian μετά τα νέα για την απιστία του Tristan
@ khloekardashian / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απιστία χτύπησε για ακόμα μια φορά την πόρτα της Khloe Kardashian. Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, κατά την ήμερα των γενεθλίων του, ο Tristan Thompson πέρασε τη νύχτα με την personal trainer, Maralee Nichols από το Λος Άντζελες, η οποία φέρεται να γέννησε στις 5 Δεκεμβρίου.

Η 31χρονη καλλονή μήνυσε τον σταρ του NBA, διότι όπως φαίνεται εκείνος δεν θέλει να αναγνωρίσει το παιδί αλλά και ούτε να υποστηρίξει οικονομικά αυτή την οικογένεια. Σύμφωνα με τα χαρτιά που κατέθεσε η Nichols, ο καλαθοσφαιριστής της ζητούσε να απαρνηθεί το παιδί με αντάλλαγμα 75.000 δολάρια. Το γεγονός αυτό αρνείται κατηγορηματικά ο Thompson.

Μια πηγή, που ισχυρίζεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια των Kardashian δήλωσε στο The Sun, ότι η Khloe, έμεινε έκπληκτη για ακόμη μια φορά - παρά τα πολλά προηγούμενα σκάνδαλα απάτης, καθώς πίστευε πραγματικά ότι έχει αλλάξει.

«Τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν την έχουν δει ποτέ τόσο στεναχωρημένη και όλοι γύρω της κάνουν ό,τι μπορούν για να την υποστηρίξουν», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η οικογένειά της είναι φυσικά απογοητευμένη γιατί ήλπιζαν ότι θα είχαν αφήσει πίσω τους αυτές τις ιστορίες, νιώθουν απογοητευμένοι και πληγωμένοι επειδή αγαπούν τον Tristan.

«Ένα μεγάλο μέρος της πληγής προέρχεται από το γεγονός ότι η Khloe πάντα ανησυχούσε ότι ο Tristan προτιμά κορίτσια με διαφορετικό look και αυτό έκανε κάπως αυτές τις ανασφάλειες χειρότερες. Είναι δυνατή, αλλά της είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί γιατί αυτό συνεχίζει να συμβαίνει και γιατί οι σχέσεις της δεν πάνε τόσο ομαλά όσο θα ήθελε».

«Ο Tristan μίλησε με κάποιους από την οικογένεια, ώστε να ακούσουν και τη δική του πλευρά και το πόσο λυπάται για ότι έγινε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η The Sun επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Khloe, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει.

Αλλά μια άλλη πηγή κοντά στον μπασκεμπολίστα είπε: «Η Khloe και ο Tristan χώρισαν νωρίς φέτος και έχουν επικεντρωθεί απλά στο να είναι γονείς», προσθέτοντας ότι η Khloe δεν ντρέπεται ούτε στεναχωριέται και θέλει απλώς να συνεργαστεί με τον Tristan για να μεγαλώσει την True.

Το χρονικό της απιστίας

Στην απάντησή του στην κατάθεση διατροφής στην Nichols, ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς παραδέχτηκε ότι έκανε σeξ μαζί της «αρκετές φορές» σε ξενοδοχείο του Χιούστον αφού παρευρέθηκαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων του.

Η γκουρού της γυμναστικής φέρεται να «τον οδήγησε στην εκδήλωση με το σπορ αυτοκίνητό της, Maserati» προτού κατευθυνθούν πίσω στο ξενοδοχείο του όπου «είχε μια ειδική έκπληξη γενεθλίων» για την αθλήτρια.

Ο Tristan ισχυρίστηκε ότι ήξερε ότι η συνάντηση θα οδηγούσε σε σeξ, αν και υποστήριξε ότι ήταν η μόνη φορά.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Maralee ισχυρίστηκαν ότι η σχέση τους ξεκίνησε «πέντε μήνες» πριν από τον Μάρτιο.

Η κάλυψη του οικονομικού κόστους

Οι δικηγόροι πρόσθεσαν ότι η Τεξανή «ταξίδεψε στην Καλιφόρνια πολλές φορές» και συνέχισε να βλέπει τον τότε πατέρα των δύο «αφού έμεινε έγκυος».

Η Maralee ζήτησε την αναγνώριση του παιδιού της, διατροφή αλλά και κάλυψη των εξόδων για «ιατρικά έξοδα και έξοδα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, όπως μαθήματα Lamaze και προγεννητικές βιταμίνες».

Στα δικαστικά έγγραφα, η Maralee ζήτησε επίσης από τον Tristan να πληρώσει για ακριβά αντικείμενα που χρειάζονται μετά τη γέννηση του μωρού, συμπεριλαμβανομένων «ρούχων, γάλακτος και πάνες».

Ο Tristan δεν αρνήθηκε ότι είναι ο πατέρας του μωρού αλλά ζήτησε να ολοκληρωθεί ένα τεστ πατρότητας.

Σε δικαστικά έγγραφα που είδε η The Sun, ο Tristan Thompson κατηγορήθηκε ότι πρόσφερε στη νέα του μαμά 75.000 δολάρια για να σιωπήσει για την εγκυμοσύνη της.

Σε ένα υποτιθέμενο μήνυμα που έστειλε στην Maralee ο αθλητής, έγραψε: «Ξέρεις πώς νιώθω. Τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Δεν θα εμπλακώ καθόλου. Αν νομίζεις ότι η απόκτηση αυτού του μωρού θα σου βγάλει κάποια χρήματα. Είναι εντελώς λάθος. Γνωρίζεις ότι αποσύρομαι μετά από αυτή τη σεζόν. Άρα από άποψη υποστήριξης θα είναι ό,τι απαιτείται κάθε μήνα για κάποιον που είναι άνεργος».

«Στο Τέξας, το ποσό αυτό ανέρχεται μόνο σε μερικές εκατοντάδες δολάρια. Επομένως, καλύτερα να πάρεις αυτά τα 75.000.000 που σου προσφέρω».

Το σημείωμα καταλήγει: «Το μόνο που θα έχετε είναι ένα μωρό με πατέρα που δεν έχει καμία σχέση με το παιδί και μερικές εκατοντάδες δολάρια παιδική υποστήριξη το μήνα».

Σύμφωνα με ένα αρχείο, ο Tristan αρνήθηκε ότι έστειλε τα μηνύματα, αλλά ισχυρίστηκε επίσης ότι «τα στοιχεία επικοινωνίας του υπάρχουν» σε αυτά. Ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς φέρεται να ήθελε η Μαράλε να κάνει έκτρωση όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με το Page Six.

Ζήτησε να κάνει τεστ πατρότητας και είπε ότι θα πλήρωνε το επίδομα τέκνου εάν το παιδί είναι δικό του, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν το τεστ έχει ολοκληρωθεί από τότε που το παιδί γεννήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
18 / position1: 645 / position2: 1035
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb