ΣΧΕΣΕΙΣ

Πως μπορείς να φλερτάρεις χωρίς καν να μιλήσεις

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκτός από τα λόγια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως μπορείς να φλερτάρεις χωρίς καν να μιλήσεις
Photo by Vika Kirillova from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φλερτ είναι μια πράξη πολύ ιδιαίτερη, πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική, όμως δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα με τα λόγια, αλλά μπορεί να γίνει εξίσου καλά και μέσα από πράξεις και μάλιστα, να σαγηνεύσουν ακόμα περισσότερο το άτομο που σε ενδιαφέρει. Παρακλατω, θα μάθεις για το πως μπορείς να φλερτάρεις χωρίς  να πεις ούτε μια λέξη!

Κράτησε επαφή με τα μάτια του άλλου ατόμου για 3 δευτερόλεπτα

Μην υποτιμάς τη δύναμη του να τραβάς το βλέμμα ενός ανθρώπου που σου αρέσει. Για να τον ενημερώσεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι - και όχι απλώς να κοιτάς γύρω στον χώρο αδιάφορα - κράτησε την οπτική σου επαφή μαζί του για λίγα δευτερόλεπτα. Μέτρησε μέχρι το τρία στο μυαλό σου και μετά κοίταξε μακριά. Και αν νιώθεις πολύ τολμηρή, κοίταξε γρήγορα πίσω για ένα μόνο δευτερόλεπτο.

Τίναξε τα μαλλιά σου

Αυτή η κίνηση είναι φλερτ, όχι αυθόρμητη! Σπρώξε τα μαλλιά σου πίσω στον ώμο σου και δείξε το λαιμό σου. Ο καθένας θέλει να δείχνει σούπερ σeξι απέναντι από το άτομο που του αρέσει, οπότε το να φτιάξεις λίγο τα μαλλιά σου (αλλά όχι πολύ!) θα του δείξει ότι σίγουρα θέλεις να εντυπωσιάσεις.

Γύρε προς το μέρος του ατόμου που σε ενδιαφέρει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να δείξεις σε κάποιον ότι σου αρέσει, σκύψε κοντά του όταν σου μιλάει. Αυτή η κίνηση δείχνει ότι έχει την πλήρη προσοχή σου, επιπλέον του επιτρέπει να γνωρίζει ότι πιστεύεις ότι αυτό που έχει να πει είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που άκουσες ποτέ - μιλάμε για μια τόνωση του εγώ! Και για να το πας ένα βήμα παραπέρα, στηρίξου πάνω του αν βρίσκεστε σε πλήθος— απλώς χρησιμοποιήσε τη δικαιολογία ότι σε έσπρωξαν ή έχασες την ισορροπία σου!

Χαμογέλα

Ακούγεται απλό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο φιλικό από το να χαμογελάς στους άλλους! Δείχνει ότι είσαι ζεστή και προσιτή. Και αν κρατήσεις το βλέμμα του για λίγα δευτερόλεπτα ενώ του χαμογελάς, θα τον τρελάνεις. Επιπλέον, ακόμα κι αν είσαι ντροπαλή, ένα χαρούμενο χαμόγελο σε κάνει να νιώθεις πιο προσιτή και χαλαρή, επομένως είναι πιο πιθανό το άτομο που σε ενδιαφέρει να ξεκινήσει συζήτηση μαζί σου.

Άγγιξε το μπράτσο του

Όταν γελάς με ένα αστείο που μόλις είπατε, τοποθέτησε ελαφρά το χέρι σου στο μπράτσο του. Ή αγγίξτε το μπράτσο του και ρωτήσε τον πως ήταν η ταινία που είδατε, το μάθημα που μοιραστήκατε κλπ. Ακόμα και η παραμικρή σωματική επαφή μπορεί να τρελάνει έναν άνθρωπο! Αυτή η κίνηση είναι οικεία χωρίς να είναι υπερβολικά πιεστική - και θα σε κρατήσει μακριά από τη ζώνη φίλων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 476 / position2: 1328
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb