SKIN CARE

Jade Roller, μια τεράστια τάση στο skincare: Ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά;

Βρίσκεται στην κορυφή των face tools
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Jade Roller, μια τεράστια τάση στο skincare: Ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά;
Cottonbro / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Jade Roller, έχει καταφέρει να σκαφαλώσει στην κορυφή των face tools.

Αν είσαι κι εσύ απο τις fans του Jade Roller, ή αν θέλεις να το αγοράσεις, η σωστή τεχνική θα σε βοηθήσει να δεις αποτελέσματα. Το εργαλείο ομορφιάς απο χαλαζία, ή νεφρίτη, έχει γίνει πολύ δημοφιλές εδώ και λίγα χρόνια και εκτός της Ασίας.

Ποια ειναι τα οφελη του Jade Roller

Όπως και το Gua Sha (δες εδώ περισσότερα), έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα σου. Με το μασάζ στο πρόσωπο, καταφέρνει να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, τη λειτουργία της λέμφου, αποβάλλει τις τοξίνες, μειώνει το πρήξιμο, σφίγγει τους πόρους και απαλύνει τις λεπτές γραμμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aurora_de_grace (@aurora_de_grace)

Πως θα το χρησιμοποιησεις σωστα

Για να το χρησιμοποιήσεις σωστά, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα. Βρες χρόνο για χαλάρωση και ξεκίνα τη ρουτίνα σου. Αρχικά, άπλωσε στο πρόσωπό σου το αγαπημένο σου serum ή έλαιο, ώστε να διευκολύνεις το μασάζ. 

Στη συνέχεια, ξεκίνα το μασάζ απο το κάτω μέρος του προσώπου και κάνε ανοδικές κινήσεις μόνο, με την μεγαλύτερη πλευρά του roller. Κάνε μασάζ απο το πηγούνι προς τα χείλη, απο τα ζυγωματικά προς τα αυτιά, στο μέτωπο προς τα μαλλιά, με απαλές κινήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guasha Aesthetic (@guashaesthetic)

Με τη μικρότερη πλευρά κάνε απαλές κινήσεις κάτω απο τα μάτια, ώστε να βοηθήσεις στο πρήξιμο που δημιουργείται στην περιοχή. Το μασάζ λεμφικής αποστράγγισης, θα βοηθήσει να φύγουν οι τοξίνες απο τα συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Οι κινήσεις που θα κάνεις, είναι καλό να είναι διπλής φοράς, αλλά μόνο ανοδικές και προς την έξω μεριά του προσώπου. Μπορείς να κάνεις μασάζ και στην περιοχή του λαιμού. Ένα tip που θα ξυπνήσει το δέρμα σου, είναι να έχεις το roller στο ψυγείο σου πριν. Μετά το μασάζ, συνέχισε κανονικά με την κρέμα σου και όλα τα βήματα της ρουτίνας που ακολουθείς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 127 εβδομάδες
Gua Sha: Γιατί θα σου κάνει καλό να το εντάξεις στη ρουτίνα σου
Το εργαλείο μασάζ που λατρεύουν οι beauty gurus
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb