MAKEUP

Δες πως θα βάλεις το eyeliner σαν την Adele

Στο video της Nikkie Tutorials θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες πως θα βάλεις το eyeliner σαν την Adele
@adele

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς μπορείς να βάλεις το eyeliner σαν την Adele;

Η απάντηση ήρθε πρόσφατα σε ένα video που ανέβαση η γνωστή beauty Queen του Youtube, Nikkie Nikkie de Jager (aka Nikkie Tutorials). Η Nikkie, έχει δημιουργήσει μια στήλη με videos, που έχει τίτλο “Power of makeup”. Φιλοξενεί αγαπημένες celebrities, όπου τους κάνει το μακιγιάζ στο μισό πρόσωπο, ώστε να δείξει καθαρά σε μας, τη δύναμη του makeup και πως μπορεί να μεταμορφώσει τα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας.

Έχει φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, και τις Kim Kardashian και Drew Barrymore. Η καλεσμένη που ήθελε απεγνωσμένα, έφτασε στο studio της. Πρόκειται για την Adele, φυσικά, που κυκλοφόρησε το νέο της album “30”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Στο μισάωρο video, πίνουν κρασάκι, τα λένε και ταυτόχρονα, της κάνει το half makeup. Η Adele, λέει ότι φυσικά λατρεύει το eyeliner, καθώς είναι διάσημη γι’αυτό σε όλες μας, αλλά και το bronzer. To eyeliner θεωρεί ότι τονίζει τα μάτια της (ε μα ναι!).

Βέβαια, λέει ότι δεν κάνει συχνά μόνη της το μακιγιάζ της. Η Nikkie, φροντίζει να μας δείξει πως ακριβώς γίνεται το χαρακτηριστικό winged eyeliner της Adele. Τραβάει με προσοχή τη γραμμή και συμπληρώνει με σκιά το look.

Δες το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 474 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb