CELEB STYLE

Γιατί έκανε μεταμόσχευση φρυδιών η Chrissy Teigen;

Μια επέμβαση που είναι δημοφιλής στην Αμερική
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Γιατί έκανε μεταμόσχευση φρυδιών η Chrissy Teigen;
@chrissyteigen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Chrissy Teigen άλλαξε το πρόσωπό της, με τα νέα της φρύδια.

Το μοντέλο, ανέβασε πρόσφατα stories στο ιnstagram της, ενημερώνοντας τους followers της για τη μεταμόσχευση φρυδιών που έκανε. Εξήγησε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους μπήκε στη διαδικασία μιας τέτοιας επέμβασης. Όπως λέει χαρακτηριστικά: “Δεν φοράω makeup αν μπορώ να το αποφύγω, γι’αυτό είμαι ενθουσιασμένη με τη μεταμόσχευση φρυδιών. Είναι τόσο cool που έχω φρύδια ξανά”. 

Έκανε αυτήν την επέμβαση, επειδή τα φυσικά της φρύδια ήταν πλέον πολύ λεπτά. Στα stories, αναφέρει ότι τα φρύδια της είναι ακόμα σκούρα απο το μολύβι που χρησιμοποιθηκε πριν την επέμβαση. 

Πως γινεται η διαδικασια

Όπως αναφέρει ο πλαστικός της Chrissy Teigen, Jason Diamond, M.D., η διαδικασία ξεκινά όταν ο ασθενής αποφασίζει με τον γιατρό το σχήμα, την πυκνότητα και το μέγεθος το φρυδιών και το σχεδιάζουν. Στην συνέχεια, για να το πετύχουν, αφαιρούν με ειδική μηχανή τρίχες απο τα μαλλιά του ασθενή (απο το πίσω μέρος του κεφαλιού) και τις κοβουν στο μήκος αυτών των φρυδιών. Στο τέλος, τις μεταμοσχεύουν με επέμβαση στα φρύδια και τις τριμμάρουν.

Μια τέτοια διαδικασία, κοστίζει στις ΗΠΑ απο 3.000 έως και 8.000 δολάρια. Ο ασθενής, κατά την ανάρρωση, παίρνει αντιβιωτικά και παυσίπονα. Οι τρίχες μπορεί να πέσουν, αλλά αν η επέμβαση πάει καλά, πλέον, μεγαλώνουν και μόνες τους.

Η συμβουλή που δίνει η Chrissy Teigen στις teenagers είναι: “Μην βγάζετε όλα τα φρύδια σας όπως έκανα εγώ!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb