ENTERTAINMENT

Βίκυ Κάβουρα: Πρέπει να μπω σε ριάλιτι για να έχω δουλειά στην τηλεόραση;

Με στεναχωρεί πολύ που ακούω φίλους, τραγουδιστές και ηθοποιούς, να μου λένε “ένα Survivor θα με σώσει

Δημοσίευση ΝΟE 30, 2021
Βίκυ Κάβουρα: Πρέπει να μπω σε ριάλιτι για να έχω δουλειά στην τηλεόραση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το J2US, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί για ριάλιτι.

«Πέρυσι ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, χτυπήθηκα αλύπητα σε όλους τους τομείς. Δεν έγινε τίποτα με το The Voice.

Στο J2US πέρασα δύσκολα και τελευταία στιγμή έχασα τη δουλειά μου, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και τώρα πια χαίρομαι που έγιναν έτσι τα πράγματα. Συγχωρώ εύκολα, αλλά δεν συνεχίζω να κάνω παρέα μετά», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα είπε στη συνέχεια: «Με στεναχωρεί πολύ που ακούω φίλους, τραγουδιστές και ηθοποιούς, να μου λένε “ένα Survivor θα με σώσει”. Τι λες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να μπούμε σε ριάλιτι είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε στο χώρο; Εγώ το βλέπω σαν εκβιασμό αυτό».

Για την αντίθεσή της για τα ριάλιτι, η Βίκυ Κάβουρα είπε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για όλα αυτά τα ριάλιτι που δεν τα βλέπω. Και οι προτάσεις είναι και σε στυλ… κάνε το και μετά θα έχεις εκπομπή, θα έχεις σίριαλ. Δεν με νοιάζει!

Είμαι ηθοποιός και θέλω να παίζω σε σίριαλ, σόρρυ που τα λέω έτσι, αλλά κάποια στιγμή όλο αυτό το δήθεν που υπάρχει στην τηλεόραση, θα πρέπει να έρθει στα ίσια του. Με το ζόρι να πάω να γίνω αυτό που δεν θέλω.

Ή μήπως επειδή δεν έχω κάποιο βύσμα πρέπει να πάω να κάνω αυτό για να έχω μετά σίριαλ; Όχι παιδιά, ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 312 / position2: 708
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb