SHOPPING

15 δώρα που θα λατρέψει η κολλητή σου αυτά τα Χριστούγεννα

Δώρα από 5 έως 30 ευρώ, που θα κάνουν εντύπωση!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
15 δώρα που θα λατρέψει η κολλητή σου αυτά τα Χριστούγεννα

Δώρα που δεν ξεπερνούν τα 30 ευρώ και ξεκινούν από τα 5! Ανάλογα το πορτοφόλι και το γούστο σου σίγουρα αυτή η λίστα θα σε ξελασπώσει και ίσως να έχει και κάποια από τα δώρα που θα πάρεις στον εαυτό σου!

Βόμβες μυρωδάτες

Bath baster με αιθέρια έλαια από την Bomb, που είναι ειδική στις μυρωδάτες βόμβεs. Η φίλη σου απλά θα γεμίσει τη μπανιέρα, και θα τη δει να λιώνει και να μοσχομυρίσει το μπάνιο από τις μυρωδιές που θα απελευθερώσει!

Αγόρασέ τις εδώ

No bad vibes

Aυτός ο feelgood πίνακας σε ξύλινη κορνίζα είναι ο τέλειος τρόπος να διακοσμήσεις το χώρο σου και να του δώσεις ένα μοναδικό decor, γι'αυτό και ξέρεις πως λατρεύουμε τα κάδρα! Αναβαθμίζουν κάθε χώρο, δίνουν χρώμα και χαρακτήρα. Must buy!

Aγόρασέ τον εδώ

Selfie Queen

Aν η κολλητή σου βγάζει διαρκώς selfies ήρθε η ώρα να τη βοηθήσεις να αναβαθμιστεί!  Το must-have για τους λάτρεις των selfie, xάρη στα 32 LED υψηλής ισχύος, μπορείτε να τραβήξει selfies ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αγόρασέ το εδώ

Koύκλα η μπούκλα!

Τώρα μία απλή και πρακτική συσκευή δίνει τη δυνατότητα να ισιώσετε τα μαλλιά σας, για να τα κάνετε μπούκλες ή κυματιστά ή ακόμα και για να τα φορμάρετε - άρα παίρνεις μία για την κολλητή, και μία για σένα (σε τέλεια τιμή).

Αγόρασέ την εδώ

Μυρωδάτο σπίτι

Εντάξει, πάμε στα σίγουρα τώρα. Αρωματικό χώρου. Δεν υπάρχει κοπέλα που να μην τα λατρεύει! Σου διαλέξαμε το άρωμα καραμέλα και βανίλια από τα Body Shop όπου, απαλές νότες καραμέλας με μια δόση αλάτι, πραλίνα και βανίλια, δένουν αρμονικά μεταξύ τους και ηρεμούν τις αισθήσεις. 

Aγόρασέ το εδώ

Welcome

Αν είναι να έχεις πατάκι εισόδου, τότε κάντο grande! Μια χαριτωμένη και πρωτότυπη επιλογή για την είσοδο του σπιτιού που θα της φτιάχνει το κέφι κάθε φορά που μπαίνει, ή βγαίνει!

Αγόρασέ το εδώ

The little book of Beyonce

Αν είναι φαν της, που λογικά θα είναι, ένα τέλειο βιβλιαράκι με ατάκες της ποπ σταρ που όλοι αγαπάμε, είναι το τέλειο δωράκι για την κολλητή σου!

Αγόρασέ το εδώ

Natural Magic book

Αν της αρέσουν τα μαγικά, οι κρύσταλλοι, και διάφορα πνευματικά, τότε αυτό το coffee table book θα την ενθουσιάσει! Παρέχει συμβουλές για το πώς να γίνει κάποιος... φυσικός μάγος, χρησιμοποιώντας τη γνώση που συγκεντρώθηκε εδώ και χιλιάδες χρόνια από μάγους και μυστικιστές!

Αγόρασε το εδώ

Headpieces

Ένα μεταξωτό μαντήλι για την κοτσίδα της, ή μια στέκα που είναι το απόλυτο statement, σαν αυτά από το Mannequin Collection, είναι σίγουρο πως θα τα λατρέψει.

Αγόρασέ το εδώ

Άνετη στο σπίτι

Αν μας πεις πως δεν λατρεύεις να μένεις σπίτι με cozy ρούχα για να δεις μια ταινία, θα πεις ψέματα. Πάρε στην κολλητή σου μια φλις ρόμπα με εξαιρετικά απαλή υφή για να χουχουλιάζει με ζεστή σοκολάτα όσο βλέπει τις χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix!

Aγόρασέ την εδώ

Ιt's cold outside

Μην υποτιμάς την δύναμη του καρώ! Αυτά τα μεγάλα κασκόλ που φτιάχνουν όλο σου το ντύσιμο, πρέπει να είναι χρωματιστά και σικ! Αγόρασέ της ένα καρώ κασκόλ σαν να γύρισε μόλις από το Λονδίνο, και θα σε λατρέψει!

Αγόρασέ το εδώ

Chill Out Candle

Αρωματικό κερί χώρου με γλυκό άρωμα για χαλάρωση στο σπίτι. Περιέχει άρωμα από τζιντζερ και μήλο - κοινώς μυρίζει Χριστούγεννα! 

Αγόρασέ το εδώ

Βάλε καφέ

Τι πιο τέλειο από μια καφετιέρα φίλτρου για να έχει πάντα φρέσκο και ζεστό καφέ με το που φτάνεις στο σπίτι της - με λιγότερο καθάρισμα, χάρη στα λιγότερα εξαρτήματα. Το μόνιμο φίλτρο την κάνει ιδανική για το γραφείο και πολυάσχολους! Περιλαμβάνει και 2 πορσελάνινα φλιτζάνια!

Αγόρασέ την εδώ

Teddy Bear Slippers

Mπορεί να μην έχετε το ίδιο γούστο στα παπούτσια, μπορεί εσύ να φοράς αθλητικά κι αυτή τακούνια, αλλά σίγουρα θα τα βρείτε στα παντοφλάκια! Λούτρινες παντόφλες από μαλακό γουνάκι σε ροζ απόχρωση με σχέδιο σκυλάκια! 

Αγόρασέ τα εδώ

Cute Xmas Socks

Οι περισσότερες από εμάς έχουν στα συρτάρια τους μια μικρή γκαρνταρόμπα μόνο για το Δεκέμβρη. Μερικά xmas κομμάτια που μας φτιάχνουν τη διάθεση! Μπορείς να της πάρεις λοιπόν αυτό το σετ με χριστουγεννιάτικες κάλτσες για cozy Christmas!

Αγόρασέ τις εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
23 / position1: 250 / position2: 1102
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb