ΜΟΔΑ

Virgil Abloh: Πώς αποχαιρέτησαν οι διάσημοι τον σχεδιαστή μόδας που έγραψε τη δική του ιστορία

Ένας από τους πιο αγαπητούς σχεδιαστές έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Virgil Abloh: Πώς αποχαιρέτησαν οι διάσημοι τον σχεδιαστή μόδας που έγραψε τη δική του ιστορία
@gigihadid

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το θάνατο του πολυτάλαντου σχεδιαστή μόδας Virgil Abloh την περασμένη Κυριακή, πολύ διάσημοι φίλοι του έσπευσαν να δώσουν τα συλλυπητήρια τους.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της αντρικής κολεξιόν του Louis Vuitton έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 41 ετών. Πριν δύο χρόνια είχε διαγνωστεί με καρδιακό αγγειοσάρκωμα, μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου.

Είναι γνωστό πως ο Abloh ήταν από τους πιο αγαπητούς σχεδιαστές, οι συνεργάτες του μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν. Πολλοί μάλιστα αποφάσισαν να μοιραστούν στα social media και στιγμιότυπα από τις αναμνήσεις τους με τον εκλιπόντα σχεδιαστή, ανάμεσα τους οι: Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Baldwin και άλλοι.

Η Hailey Baldwin είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Abloh, καθώς το επέλεξε και για σχεδιαστή του νυφικού της για τον γάμο της με τον Justin Bieber.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα μπορέσω ποτέ να εκφράσω πλήρως πόσο ευγνώμων είμαι που τον γνώρισα [Abloh] και συνεργάστηκα μαζί του, κάθε στιγμή, από την πασαρέλα μέχρι την ημέρα που σχεδίασε το νυφικό μου, αλλά και όλες τις υπόλοιπες υπέροχες στιγμές, ένιωθα ότι πάντα με λάτρευε», έγραψε στο Instagram και συνέχισε: «Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χάρισμα και αγάπη. Έφερνε μια αύρα «διασκέδασης» σε κάθε μέρος, κάθε στιγμή. Ένα τόσο σπάνιο δημιουργικό μυαλό που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αν και ο Kanye West δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση σχετικά με τον θάνατο ενός από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του - τον οποίο γνώρισε στο Σικάγο το 2002 - ο ράπερ αφιέρωσε την Sunday Service του στον Abloh.

 

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η χορωδία του West φέρεται να τραγούδησε μια συναισθηματικότερη εκδοχή του νεότερου single της Adele, «Easy on Me», προσθέτοντας νέους στίχους όπως «Ξέρω ότι η αγάπη σου ρέει σαν ποτάμι και θα μπορούσα να κολυμπώ σε αυτό για πάντα» και , «Ξέρω ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτά τα νερά, αλλά δεν μπορώ να κολυμπήσω όταν πνίγομαι στην αμαρτία μου».

«Σε έχω χάσει .. Ήταν εκεί για όλους. Αυτή ήταν η μαγική του δύναμ. Έκανε κάθε άτομο που συναντούσε να νιώθει ξεχωριστό με όποιον τρόπο μπορούσε», έγραψε η Bella Hadid, σε ένα μακροσκελές αφιέρωμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

«Ακόμη και όταν κα στις δύσκολες μέρες, έφερνε γέλιο, χρώμα και ομορφιά. Είχε θετικό αντίκτυπο σε οτιδήποτε άγγιζε και πάντα πίεζε για τον πολιτισμό. Ήταν έναας άγγελος επί γης. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό."

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», πρόσθεσε ο τραγουδιστής Pharrell Williams στο Twitter.

«Virgil ήσουν μια ευγενική, γενναιόδωρη, στοχαστική δημιουργική ιδιοφυΐα», έγραψε ο Williams. «Η εργασία σου ως άνθρωπος και ως πνευματική ύπαρξη θα ζουν για πάντα».

«Το σχέδιό μου είναι να αγγίξω τον ουρανό 1.000 φορές για εσένα», έγραψε ο Drake στο Instagram. «Σ' αγαπώ αιώνια αδερφέ, σε ευχαριστώ για όλα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

«Μακάρι να ζούσαμε σε έναν κόσμο όπου θα μπορούσαμε να γιορτάζουμε τους ζωντανούς αντί για όσους φεύγουν. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου Virgil! Ήσουν αγαπημένος», έγραψε στο Twitter ο Odell Beckham Jr.

Το κορεατικό ποπ συγκρότημα BTS - τα μέλη του οποίου οι Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook υπηρέτησαν ως πρεσβευτές της Louis Vuitton - έγραψε στο Twitter, «RIP Virgil Abloh, θα μας λείψεις. Ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σου. Μια αληθινή δημιουργική ιδιοφυΐα».

Οι Victoria Beckham, David Beckham, Joe Jonas, Sophie Turner, Kris Jenner, Donatella Versace, Amanda Gorman, Justin Timberlake, Timothée Chalamet, Bruno Mars, QuestLove, Kehlani, Idris Elba και πολλοί άλλοι εξέφρασαν επίσης τη θλίψη τους για τον θάνατο του Abloh.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
10 / position1: 391 / position2: 874
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb