CELEBS

GNTM: Φιλήθηκαν με πάθος λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι

Η πρώτη ανάρτηση του Στυλιανού μετά την αποχώρησή του και το μήνυμα στη σύντροφό του, Όλγα

Δημοσίευση ΝΟE 30, 2021
GNTM: Φιλήθηκαν με πάθος λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια νέα δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, τα επίδοξα μοντέλα οδηγήθηκαν σε ένα κτήμα και αντίκρισαν ότι το σετ είχε τοποθετηθεί κάτω από το νερό. Η underwater φωτογράφηση είχε να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 τοποθετήθηκε στην κινηματογραφική πισίνα και συμβόλιζε το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν οι παίκτες, καθώς πόζαραν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας όλα τα αγόρια και τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Παρόλα αυτά, ένα από τα οκτώ μοντέλα δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM. Ο λόγος για τον Στυλιανό που είδε για την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή που στεναχωρήθηκε περισσότερο για την αποχώρηση του Στυλιανού ήταν η σύντροφός του Όλγα που ξέσπασε σε κλάματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορώ χωρίς εσένα», έλεγε η Όλγα στον Στυλιανό μην μπορώντας να πιστέψει πως αποχωρεί ο αγαπημένος της. Μάλιστα, τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε στην κάμερα και έλεγε πως θα προχωρήσει στο ριάλιτι μόδας χωρίς τον σύντροφό της, ο Κύπριος παίκτης εισέβαλε για να την παρηγορήσει. Οι δύο τους αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και είπε ο ένας στον άλλο “Σ αγαπώ”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 536 / position2: 1154
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb