ENTERTAINMENT

Η Julia Roberts σε μια σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τα νεογέννητα δίδυμα

«17 από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου»

Δημοσίευση ΝΟE 29, 2021
Η Julia Roberts σε μια σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τα νεογέννητα δίδυμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζούλια Ρόμπερτς ανάρτησε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες, με τα νεογέννητα δίδυμά της στην αγκαλιά, με αφορμή τα γενέθλιά τους.

Παρότι η πρωταγωνίστρια του Pretty Woman δεν συνηθίζει να αναρτά προσωπικές της στιγμές στο Instagram, η Κυριακή ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στη ζωή της. Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από τη γέννηση της Χέιζελ και του Φινέα, των διδύμων που απέκτησε τον Νοέμβριο του 2004.

Πλάι στη φωτογραφία, όπου η Τζούλια Ρόμπερτς κρατά τα νεογέννητα στην αγκαλιά της, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός έγραψε: «17 από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Όπως διαβάζουμε, η Τζούλια Ρόμπερς, αλλά και ο σύζυγός της Ντάνι Μόντερ σπάνια μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές δημόσια. Ο προσωπικός λογαριασμός της ηθοποιού είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στη δουλειά της, ενώ και ο σύζυγός της Ντάνι χρησιμοποιεί το Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θα δείτε μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες του ζεύγους με τα δίδυμα, η οποία έχει διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη modermoder (@modermoder)

Όταν τα παιδιά της Τζούλια Ρόμπερτς συνειδητοποίησαν πόσο διάσημη είναι

Ο τρόπος με τον οποίο το ζευγάρι διαχειρίζεται τη δημοσιότητα είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά της Τζούλια Ρόμπερτς, τόσο τα δίδυμα, όσο και ο μικρότερος γιος τους, Χένρι, να μην έχουν αντιληφθεί, ως και μερικά χρόνια νωρίτερα, πόσο διάσημη είναι η μητέρα τους.

Τα δίδυμα, όπως και ο μικρότερος γιος της, Χένρι, δεν δίνουν και πολύ μεγάλη σημασία στη διασημότητα της Τζούλια Ρόμπερτς. Σε παλιότερη συνέντευξη της στην Όπρα, το 2018 έλεγε: «Νομίζω ότι είχα δηλώσει κάποτε, όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν (ποια ήμουν), είπαν: “Είσαι διάσημη;”. Και τους είπα, “Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν δει την ταινία στην οποία παίζω ή μπορεί να ξέρουν ποια είμαι”» θυμάται.

Τότε, τα παιδιά της, τη ρώτησαν, όπως λέει χαρακτηριστικά: «'Είσαι πιο διάσημη από την Τέιλορ Σουίφτ;».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 139 / position2: 2762
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb