ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος

Τι μας περιμένει τον τελευταίο μήνα του χρόνου;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος
Photo by Anton Belitskiy from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο;

ΚΡΙΟΣ

Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους. Όσοι εμπλέκεστε σε σπουδές θα ανακαλύψετε ότι ανοίγουν νέες πόρτες και νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Κρατήστε τις αποστάσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο. Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα! Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας σε ό,τι αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ' επέκταση τις προτεραιότητές σας. Αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσουν κάποια σημαντικά θέματα! Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει αλλά γίνεται μια θεότρελη κατάσταση που λίγο την απολαμβάνατε...

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λαχτάρα σας για υλικό πλούτο και κοινωνικό κύρος, θα σας ωθήσει να διαπρέψετε. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Μην αφήσετε σημαντικά θέματα της ζωής σας σε άλλους!

ΛΕΩΝ

Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην την κάνετε από μια σχέση με την πρώτη δυσκολία. Επίσης, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα! Προσέξτε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μεγάλες αντιδράσεις στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, γιατί στην πραγματικότητα οι αλλαγές πάνε τη ζωή μπροστά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη δουλειά φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και να μη σας πάρουν την θέση σε σημαντικά πρότζεκτ. Κάποιος από το εργασιακό περιβάλλον θέλει να σας ξεπεράσει, αλλά ήρθε η ώρα η μεθοδικότητά σας να παρει μπρος!

ΖΥΓΟΣ

Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τους στόχους σας. Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πρέπει να ορίσετε μια νέα ζωή και καθημερινότητα που θα σας ωφελήσει τρομερά! Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και ατάραχοι ίσως, στις κακουχίες των ημερών! Μόνο αν ξέρετε τους φόβους σας μπορείτε να τους ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε νέες συνθήκες, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία στη δουλειά σας. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε, για να μην εκτεθείτε. Εάν δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, διατηρήστε ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Να ορίστε, ήρθε η περίοδος που μπορείτε να δώσετε καλές λύσεις στα θέματά σας. Οι εν σχέση καλό θα ήταν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να κυριαρχήσει στη σχέση σας. Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για να πετύχετε τους νέους στόχους σας και την εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή! Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να δειτε θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείτε! Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για να αποδράσετε για διασκέδαση και εκδρομές και θα το εκμεταλλευτείτε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα γίνει φασαρία από το πουθενά!

ΙΧΘΥΕΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή σας θα είναι ραγδαίες. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες. Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
25 / position1: 100 / position2: 539
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb