ENTERTAINMENT

Google: Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της χρονιάς, γύρω από το σeξ και τις σχέσεις

Τι αναζήτησε ο κόσμος σχετικά με τα ερωτικά του θέματα;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Google: Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της χρονιάς, γύρω από το σeξ και τις σχέσεις
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Google είναι το καταφύγιο μας όταν αναζητούμε απαντήσεις για την ζωή, είτε πρόκειται για απλά καθημερινά πράγματα, είτε για φιλοσοφικές αναζητήσεις και θέματα υγείας. Το τρίτο βέβαια είναι καλύτερο να αποφεύγεται, γιατί αφενός σε φρικάρει και αφετέρου δεν μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά.

Τα θέματα των σχέσεων όμως και του σeξ - που όλ@ μας ενώνουν - είναι από τα βασικά για τα οποία μπαίνεις και ψάχνεις στην Google και μην πεις ψέματα - το έχεις κάνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου!

Και μιας που η χρονιά σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, η εν λόγω μηχανή αναζήτησης αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του κόσμου γύρω από τα ερωτικά ζητήματα. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις καθαρά τι περνάει ο κόσμος, ποιες είναι οι επικρατέστερες τάσεις στο dating, αλλά και στάσεις και φeτίχ στο σeξ. Δώσε βάση, γιατί μάλλον μέσα σε όλους αυτούς, μπορεί να είναι και οι δικές σου αναζητήσεις..

Τι είναι το ghosting?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ghosting είναι μια βλακεία και μισή θα σου πούμε εμείς και μια ακραία ανώριμη συμπεριφορά. Πάντως, πρέπει να συζητιέται πολύ, γιατί ο κόσμος θέλει να μάθει τι σημαίνει. Φαίνεται ότι η αναζήτηση δε του συγκεκριμένου όρου, αυξήθηκε κατά 421% σε σχέση με πέρυσι, κάτι που είναι λυπηρό, γιατί σημαίνει ότι πολύς κόσμος το κάνει.

Σeξ στο πρώτο ραντεβού, ναι ή όχι;

Η συγκεκριμένη αναζήτηση σημείωσε αύξηση κατά 313% και οκ, είναι ένα ερώτημα που ταλανίζει τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερα να δώσουν χρόνο για να γνωρίσουν τον άλλον, άλλοι θέλουν να ζουν την στιγμή και δεν τους ενοχλεί αυτό, όπως και να έχει, εσύ να κάνεις ό,τι αισθάνεσαι πραγματικά, γιατί σωστό και λάθος σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά, χωρίς φυσικά να ενοχλείς τους άλλους.

Να βγω με τον-τη συνάδελφο;

Η σκέψη του dating με άτομα από τον εργασιακό χώρο, φαίνεται ότι απασχολεί αρκετό κόσμο, καθώς η αναζήτηση για αυτό το ερώτημα σημείωσε αύξηση κατά 281%. Μπορεί να φταίει η πανδημία που δεν αφήνει περιθώρια για πολλές γνωριμίες ή μπορεί να είναι απλά μια τάση που εκδηλώνεται πιο έντονα αυτήν την περίοδο, πάντως υπάρχει κόσμος που γουστάρει τους συναδέλφους του.

Τι είναι το bread crumbing;

Άνοδο κατά 333% σημείωσε το εν λόγω ερώτημα, όσον αφορά τις αναζητήσεις στην Google. To bread crumbing στην ουσία σημαίνει η τάση που έχουν οι άνθρωποι να αρκούνται στα ψίχουλα προσοχής των άλλων. Δυστυχώς, είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα αυτής της κατάστασης, αν είσαι ευάλωτη ή αν γενικά δεν έχεις πολύ αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Για να το αποφύγεις όμως, μπορείς να αρχίσεις να δουλεύεις πιο πολύ με το μέσα σου και αν βλέπεις τον άλλον από την αρχή να σου φέρεται σαν επιλογή και όχι σαν προτεραιότητα, τότε να μην τον παίρνεις στα σοβαρά.

Τι είναι το gaslighting;

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά ενέχει μέσα της τον χειρισμό και στην ουσία, είναι όταν ένας άνθρωπος πείθει το ταίρι του να αμφισβητεί τις σκέψεις, τις πράξεις και τις αναμνήσεις του, ώστε να μπορεί να το ελέγχει. Πρόκειται για την δεύτερη δημοφιλέστερη αναζήτηση στη Google, μιας και σημείωσε άνοδο κατα 416%, η οποία όμως, δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις, καθώς το gaslighting μπορεί να γίνει και στις φιλικές, τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 503 / position2: 970
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb