ENTERTAINMENT

Η μεγαλύτερη ανατροπή σε reality αγάπης: Αντί να διεκδικήσουν τον εργένη, τα έφτιαξαν μεταξύ τους

Oι συμμετέχοντες τα έφτιαξαν μεταξύ τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η μεγαλύτερη ανατροπή σε reality αγάπης: Αντί να διεκδικήσουν τον εργένη, τα έφτιαξαν μεταξύ τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 12 Dates Of Christmas, οι συμμετέχοντες τα έφτιαξαν μεταξύ τους αντί να διεκδικήσουν τον πρωταγωνιστή!

Η νέα σειρά reality του HBO αφορά σε τρεις διαφορετικοί πρωταγωνιστές που προσπαθούν να βρουν την αδελφή ψυχή τους ενώ ζούν κάτω από την ίδια στέγη - σε ένα όμορφο σαλέ (ονειρικά σκηνικά).

Κάθε υποψήφιος μπορούσε να γνωρίσει διαφορετικά άτομα κάθε φορά με τελικό στόχο την εύρεση ενός συντρόφου που θα φέρει στο σπίτι για τις γιορτές - και ήλπιζε και μια ζωή μαζί μετά από αυτό.

Πώς πήγε αυτό; Όχι και πολύ καλά για τον Markelle Smith. Δυο από τα ραντεβού του, γνωρίστηκαν και τα έφτιαξαν μεταξύ τους! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και ήταν ο πρωταγωνιστής, δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε να βρει σχέση μετά το σοκ, και κάλεσε τον πρώην φίλο του για να μιλήσει για την κατάσταση.

«Υποθέτω ότι είμαι απλά μπερδεμένος... γιατί με παίρνεις τηλέφωνο αν είσαι σε μια εκπομπή γνωριμιών», ρώτησε ο πρώην του στο FaceTime.

Τότε ο Markelle συνειδητοποίησε ότι είχε ακόμα έντονα συναισθήματα για τον πρώην του -που ήταν η πρώτη και μοναδική σοβαρή σχέση της ζωής του- και ήθελε να το εξερευνήσει περαιτέρω αντί να είναι στην εκπομπή.

Την επόμενη μέρα, έκανε τη συγκλονιστική ανακοίνωση ότι θα αποχωρούσε από τη σειρά, λέγοντας στο καστ: «Συνειδητοποιώ ότι έχω ακόμα συναισθήματα για τον πρώην μου. Λοιπόν, πρέπει να σας αποχαιρετήσω όλους», είπε και μάζεψε τα πράγματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 410 / position2: 859
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb