ENTERTAINMENT

Bίντεο: «Ο Θεός με θέλει μαζί με την Kim!» φώναζε στο μικρόφωνο ο Kanye West

To βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Bίντεο: «Ο Θεός με θέλει μαζί με την Kim!» φώναζε στο μικρόφωνο ο Kanye West

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Ημέρα των Ευχαριστιών δεν μπορούσε να είναι εύκολη για τον Kanye West.

Ο πρωτοπόρος της μόδας και του hip-hop επισκέφτηκε το Skid Row την Παραμονή των Ευχαριστιών για χάρη μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που βοηθά στην βοήθεια των αστέγων στο Λος Άντζελες, και κατέληξε να αναλύει μονολογώντας για το πώς ο Θεός τον θέλει πίσω με την Kim Kardashian, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει με ένα «χαμηλών τόνων», αλλά πολύ δημόσιο ειδύλλιο με τον Pete Davidson.

«Το αφήγημα που θέλει ο Θεός είναι να δει ότι μπορούμε να λυτρωθούμε σε όλες αυτές τις σχέσεις», είπε. «Κάναμε λάθη. Εχω κάνει λάθη. Έχω κάνει δημόσια πράγματα που δεν ήταν αποδεκτά ως σύζυγος, αλλά αυτή τη στιγμή σήμερα, για οποιονδήποτε λόγο - δεν ήξερα ότι θα ήμουν μπροστά σε αυτό το μικρόφωνο - αλλά είμαι εδώ για να αλλάξω την ιστορία!».

Στη συνέχεια, ο West συνέχισε να κατακεραυνώνει τα δίκτυα ριάλιτι της Kardashian E! και Hulu, εξηγώντας, «Δεν αφήνω το E! να καταγράψει την ιστορία της οικογένειάς μου. Δεν αφήνω το Hulu να καταγράψει την ιστορία της οικογένειάς μου… Eίμαι ο ιερέας του σπιτιού μου!», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Kim Kardashian αυτό το διάστημα βγαίνει με τον Pete Davidson, κάτι που προφανώς και γνωρίζει ο Kanye.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρόσθεσε, «Πρέπει να είμαι δίπλα στα παιδιά μου όσο περισσότερο γίνεται. Έτσι, όταν είμαι έξω από το σπίτι, έχω ένα σπίτι ακριβώς δίπλα στο σπίτι. Κάνω τα πάντα για να είμαι δίπλα τους», είπε, προσθέτωντας πως ο Θεός θέλει να τα ξαναβρει με την Kim και να ξαναενωθεί η οικογένειά του.

Ο West, φαινομενικά συνειδητοποιώντας πόσο τυχαία μπορεί να βγήκε η ομιλία του, πρόσθεσε: «Εάν ο εχθρός μπορεί να χωρίσει τους Kimye, θα υπάρξουν εκατομμύρια οικογένειες που νιώθουν ότι ο χωρισμός μιας οικογένειας είναι ΟΚ… αλλά όταν ο Θεός φέρει κοντά τους Kimye, θα υπάρξουν εκατομμύρια οικογένειες που θα επηρεαστούν για να δουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν την παγίδα του διαζυγίου, του τραύματος που ο διάβολος χρησιμοποίησε για να κρατήσει τους ανθρώπους στη δυστυχία, ενώ οι άνθρωποι περνούν πάνω από άστεγους για να πάνε στο κατάστημα Gucci!», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 466 / position2: 1096
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb