ENTERTAINMENT

Emily Ratajkowski: Δεν επιτρέπει στο body shaming να της καθορίζει την ζωή

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο έχει μιλήσει για τα hαte comments που δέχεται όσον αφορά το σώμα της

Emily Ratajkowski: Δεν επιτρέπει στο body shaming να της καθορίζει την ζωή
@emrata

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θύμα body shaming και η Emily Ratajkowski, η οποία δίστασε να ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία της από τον φόβο της για τα σχόλια που θα ακολουθούσαν και θα έκριναν τα κιλά της. Τελικά, δεν υπέκυψε στους φόβους της και ορίστε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο έχει μιλήσει για τα πολλά hαte comments που δέχεται όσον αφορά το σώμα της. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά.

Body positivity wins!

«Ειλικρινά, ο θεός σε έχει ευλογήσει», έγραψε ο DJ Chantel Jeffries, ενώ η συνάδελφος της Amelia Gray Hamlin σχολίασε, «Omfg».

Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ratajkowski έδωσε μια βαθύτερη εικόνα για το μίσος που ισχυρίζεται ότι έχει λάβει για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι άνθρωποι ήταν πραγματικά θυμωμένοι», είπε ο συγγραφέας του «My Body» στον Howard Stern. «Αυτή είναι εξωπραγματική πίεση» και συνέχισε, «Απλά το δικό μου σώμα είναι διαφορετικό, έχω ελάχιστο λίπος πάνω μου».

Η Ratajkowski και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που ονομάζεται Sylvester Apollo Bear, τον Μάρτιο. Σε μόλις 3 μήνες από τη γέννησή του, η Emily κυκλοφορούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης ούσα σε «κιλά μοντέλου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Μάλιστα δεν άργησε να επιστρέψει στις πασαρέλες, τον Σεπτέμβρη περπάτησε για το σόου εσωρούχων Savage x Fenty, φορώντας ένα ροζ δίχρωμο εσώρουχο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και αναδείκνυε τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της, μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννα του γιού της.

Εμείς θα πούμε ότι δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε το σώμα και τα κιλά κανενός, είτε πρόκειται για υπέρβαρο είτε πολύ αδύνατο άτομο. Δεν την ξέρουμε, δεν έχουμε λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2456 / position2: 2747
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb