ENTERTAINMENT

Όταν η Jennifer Lawrence κόντεψε να σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα

Η ηθοποιός ήταν πεπεισμένη ότι επρόκειτο να πεθάνει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όταν η Jennifer Lawrence κόντεψε να σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jennifer Lawrence ήταν πεπεισμένη ότι επρόκειτο να πεθάνει όταν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε υπέστη διπλή βλάβη στον κινητήρα, είπε στο Vanity Fair.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία αστειεύτηκε ότι το να πετάς ιδιωτικά σήμαινε για εκείνη ότι το πας φιρί φιρί να βρεθείς νεκρός, ήταν καθ' οδόν προς τη Νέα Υόρκη από την πόλη της, το Λούισβιλ,το 2017, όταν τους είπαν ότι έπρεπε να επιχειρήσουν αναγκαστική προσγείωση στο Μπάφαλο.

«Όλοι πίστευαν ότι θα πεθάνουμε», είπε. «Άρχισα να αφήνω μικρά φωνητικά μηνύματα στην οικογένειά μου, ξέρετε, «Έζησα μια υπέροχη ζωή, λυπάμαι»».

Η σταρ του "Don't Look Up", 31 ετών, ήταν μόνο ένας από τους δύο επιβάτες του αεροπλάνου - ο άλλος ήταν ο γιος του γιατρού που την γέννησε και τα δύο αδέρφια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άρχισα να προσεύχομαι. Όχι στον συγκεκριμένο Θεό με τον οποίο μεγάλωσα, γιατί ήταν τρομακτικός και πολύ επικριτικός τύπος», θυμάται. «Αλλά σκέφτηκα, Ω, Θεέ μου, λες να επιζήσουμε; 

Το τζετ χτύπησε τον διάδρομο, αναπήδησε και χτύπησε ξανά τον διάδρομο προτού σταματήσει. Τα συνεργεία διάσωσης έσπασαν την πόρτα του τζετ και απομάκρυναν τους πάντες αλώβητους, αλλά εκείνη έπρεπε στη συνέχεια να επιβιβαστεί σε άλλο αεροπλάνο «αναισθητοποιημένη χάρη σε ένα πολύ μεγάλο χάπι και πολλά μίνι μπουκάλια ρούμι», σημείωσε η δημοσίευση.

«Το να πετάς, για μένα είναι φρικτό και πρέπει να το κάνω συνέχεια» παραδέχτηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 462 / position2: 782
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb