ENTERTAINMENT

Aυτό που δεν πρόσεξε κανείς στο Home Alone, έγινε viral 31 χρόνια μετά

Ενώ μερικοί από εμάς είχαμε ιδέα για αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, άλλοι μόλις άρχισαν να συνειδητοποιούν το spoiler
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aυτό που δεν πρόσεξε κανείς στο Home Alone, έγινε viral 31 χρόνια μετά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι Δεκέμβριος, που μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα - είναι μια σωστή στιγμή για να παρακολουθήσετε ξανά το Home Alone.

Και όσο ετοιμαζόμαστε να δούμε το χριστουγεννιάτικο classic του 1990, μερικοί άνθρωποι εντόπισαν ένα σημαντικό «spoiler» που τους είχε περάσει στο παρελθόν απαρατήρητο!

Γιατί πολλοί δεν είχαν παρατηρήσει ότι ο αστυνομικός που επισκέπτεται το σπίτι στην αρχή της ταινίας είναι στην πραγματικότητα ένας από τους ληστές...

Ενώ μερικοί από εμάς είχαμε ιδέα για αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, άλλοι μόλις άρχισαν να συνειδητοποιούν το spoiler! Ένας χρήστης έγραψε: «Χμμμμμμ γιατί μόλις τώρα ανακαλύπτω ότι ο αστυνομικός στο Home Alone είναι επίσης Ο ΛΗΣΤΗΣ;» και έτσι ξεκίνησε ένα κύμα post!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

Ένας άλλος έγραψε: «Πόσο χρονών ήσουν όταν έμαθες ότι ο μπάτσος στην αρχή του σπιτιού είναι μόνος του ληστή; Γιατί το έμαθα πριν από περίπου δύο λεπτά».

«Μόλις έμαθα ότι ο αστυνομικός στο σπίτι μόνος του ήταν απλώς ένα τέχνασμα για τον ληστή… », είπε ένα μπερδεμένο τρίτο άτομο.

«Βλέπω μόνος στο σπίτι για 50η φορά και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ ότι στην αρχική σκηνή, όταν ο αστυνομικός έρχεται να ελέγξει το σπίτι, αυτός ο αστυνομικός είναι επίσης ο ληστής!" είπε ένας άλλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 305 / position2: 731
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb