TRUE STORIES

«Πουλάω τα εσώρουχα μου και βγάζω πολλά λεφτά»

«Με τον φίλο μου είμαστε μαζί από τα 18, το ξέρει και δεν τον ενοχλεί καθόλου»
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
«Πουλάω τα εσώρουχα μου και βγάζω πολλά λεφτά»
Gif via Giphy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάποιος μου ζήτησε να αuνανιστώ ενώ είμαι 35.000 πόδια στον ουρανό. Συνήθως έβγαζα τη φωτογραφία, μετά έκανα την πράξη στο ξενοδοχείο, αλλά σήμερα νιώθω γενναιόδωρη. Είμαι σε μια μακρινή ολονύκτια πτήση, οπότε έχω χρόνο, και ειλικρινά θα με βοηθήσει να χαλαρώσω μετά από μερικές ώρες φασαρίας με ένα μωρό που ούρλιαζε στο αεροπλάνο.

Αυτό ήταν τις πρώτες μέρες, όταν το να πουλήσω τα κυλωτάκια μου ήταν μια κίνηση για έξτρα χρήματα. Ήμουν 21 ετών όταν έγινα αεροσυνοδός, ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς μου, αλλά μετά από δύο χρόνια ατελείωτων ωρών σε πτήσεις και ζώντας με μια βαλίτσα στο χέρι, άρχισα να κουράζομαι. Εκείνη την περίοδο, το OnlyFans έφτανε στο απόγειό του και είχαμε μια εμμονή με τις φίλες μου με αυτήν την πλατφόρμα. Έτσι ένα βράδυ, κάναμε λογαριασμούς για την πλάκα μας. Αισθανθήκαμε ότι δεν ήταν κακό να δημοσιεύουμε το φωτογραφίες με εσώρουχα, τις οποίες δημοσιεύαμε ήδη δωρεάν στο Snapchat.

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ενδιαφέρον των φίλων μου μειώθηκε τις επόμενες εβδομάδες, αλλά η δημιουργία περιεχομένου με διασκέδαζε όταν βρισκόμουν μεγάλα ταξίδια λόγω δουλειάς. Θα έβγαζα βρώμικες selfies στην τουαλέτα του αεροπλάνου στα διαλείμματά μου, μερικές φορές στον κεντρικό χώρο της καμπίνας, αν ήμουν η τελευταία που τον έκλεινα. Η στολή μου ήταν σίγουρα ένα μεγαλό πλεονέκτημα. Κάπως έτσι, άρχισα  να συγκεντρώνω συνεχώς όλο και περισσότερους ακόλουθους και το επιπλέον εισόδημα ήταν φυσικά ευπρόσδεκτο.

via GIPHY

Ωστόσο, η έκθεση στο OnlyFans δεν άργησε να αρχίσει να με κάνει να νιώθω μια κάποια πίεση. Έδειξα το πρόσωπό μου σε φωτογραφίες, γιατί τότε έρχονται τα πραγματικά χρήματα και συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος με αναγνώριζε.

Από όσο γνωρίζω, η αεροπορική μου εταιρεία δεν με εντόπισε ποτέ, αλλά άρχισα να λαμβάνω πονηρά μηνύματα από διάφορους άντρες. Αυτό το είδος της εγγύτητας στην καθημερινότητά μου με έκανε να νιώθω άβολα και αμήχανα. Mπορούσα να αντιμετωπίσω τη σκέψη τυχαίων ανδρών που δεν είχα γνωρίσει ποτέ να βλέπουν και να αρέσκονται στα σχεδόν γuμνά μου, ένιωθα ξεχωριστή και δεν είχα να αντιμετωπίσω συνέπειες. Αλλά άρχισα να γίνομαι παρανοϊκή όταν όλοι με τους οποίους συναναστρεφόμουν, από τον ταχυδρόμο μου μέχρι τους μανάβηδες, με κοιτούσαν διαφορετικά.

Ένας φίλος μου πρότεινε να ψάξω να πουλήσω τα εσώρουχά μου, αφού άκουσα ότι κάπου υπήρχε μια τεράστια αγορά γι 'αυτά και τότε ήταν που βρήκα την εφαρμογή που χρησιμοποιώ πλέον, τη Sofia Gray. Αντί να έχει οποιοσδήποτε πρόσβαση στο περιεχόμενό μου ανά πάσα στιγμή, μπόρεσα να συνδεθώ προσωπικά με πελάτες και να χρεώσω το περιεχόμενο ξεχωριστά στον καθένα. Πούλησα φωτογραφίες, χρησιμοποίησα εσώρουχα, ακόμη και παπούτσια και άρχισα να κερδίζω περισσότερα χρήματα από ό,τι είχα βγάλει ποτέ μου από το OnlyFans. Εξισορρόπησα τη νέα μου απασχόληση με την εργασία στις αεροπορικές εταιρείες για μερικούς μήνες, αλλά σύντομα είχα αρκετούς τακτικούς πελάτες και έτσι παράτησα εντελώς τη θέση της αεροσυνοδού.

via GIPHY

Τώρα βγάζω περίπου 2.400 ευρώ το μήνα, περισσότερα από ό,τι έβγαζα ποτέ ως αεροσυνοδός και με πολύ λιγότερη προσπάθεια. Είμαι το αφεντικό του εαυτού μου, ορίζω το δικό μου πρόγραμμα και μπορώ να εργαστώ από οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορώ να λειτουργώ ευέλικτα και αυτό είναι το καλύτερο. Ένα ζευγάρι βρώμικα κυλοτάκια μου μπορεί να κοστίσει 240 ευρώ. Και τιμή ανεβαίνει αν αuνανίζομαι σε αυτά, κάτι με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα, αφού το κάνω καθημερινά ούτως ή άλλως. Αν μη τι άλλω, αυτή η δραστηριότητα μου σώζει χρήματα και από τα απορρυπαντικά ρούχων. Αυτό που δεν δέχομαι, είναι τα αιτήματα περιττωμάτων.

via GIPHY

Όσο για τους πελάτες, επικοινωνού κυρίως αργά το βράδυ μαζί μου, για να του6ς στείλω φθαρμένα εσώρουχα και σουτιέν, μαζί με φωτογραφίες. Οι πελάτες μου είναι ως επί το πλείστον από όλον τον κόσμο, επομένως δεν φοβάμαι ότι η δουλειά μου θα φανερωθεί στην οικογένεια και τους φίλους μου.

Γιατί για εμένα, εκεί είναι το θέμα. Η οικογένειά μου και ο ευρύτερος φιλικός μου κύκλος δεν έχουν ιδέα πώς πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Αλλά δεν ήταν δύσκολο να το καλύψω. Είμαι μοναχοπαίδι και δεν είμαι κοντά στους γονείς μου, οπότε είναι εύκολο να τους λέω ψέματα. Ζούμε στην άλλη άκρη της χώρας και τους βλέπω δύο φορές το χρόνο το πολύ. Όταν ρωτάνε για τη δουλειά μου στην αεροπορική εταιρεία, μένουν ικανοποιημένοι με μια απλή απάντηση και είναι τόσο εκτός τεχνολογίας που δεν χρησιμοποιούν social media. Δεν ανησυχώ ότι θα προσπαθήσουν να με προσθέσουν στο Find My Friends, ούτε είμαι στο Instagram, επομένως δεν υπάρχει κάποι δημοσίευση εκεί με εμένα.

via GIPHY

Όσο για τους φίλους μου, οι πιο κοντινοί μου είναι ενήμεροι και σε άλλους που δεν είμαστε τόσο κοντά λέω ότι δουλεύω στις πωλήσεις - συνήθως δεν υπάρχει συνέχεια σε αυτό και δεν είναι πραγματικά ψέμα. Το ραντεβού είναι ο μόνος τομέας που υποπτεύομαι ότι θα ήταν πιο δύσκολος, αλλά είμαι με τον φίλο μου από τα 18 και το έχει συνηθίσει. Ήταν δίπλα μου, καθώς η καριέρα μου έχει εξελιχθεί και ξέρει ότι η δουλειά μου δεν είναι σωματική και δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Στο τέλος της ημέρας, είναι αυτός που επιστρέφω όταν μπαίνω σπίτι. Το εγώ ενός νεότερου άνδρα μπορεί να πληγώνεται πιο εύκολα, αλλά ο σύντροφός μου είναι ώριμος – και 25 χρόνια μεγαλύτερός μου.

Η αποδοκιμασία για τη διαφορά ηλικίας μας είναι ο κύριος λόγος που έχω αποστασιοποιηθεί από τους γονείς μου. Δεν νιώθω άσχημα που τους λέω ψέματα για την δουλειά μου, γιατί ήδη δεν με αποδέχονται. Φυσικά, φαντάζομαι ότι δεν θα μου ξαναμιλούσαν ποτέ αν ήξεραν το μυστικό μου.

Θα σταματήσω μια μέρα, όταν θα έχω κάνει παιδιά. Αλλά μόνο επειδή σκοπεύω να γίνω μαμά που θα μένει στο σπίτι, όχι επειδή ανησυχώ για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Δεν ντρέπομαι για αυτό που κάνω. Οι γυναίκες πάντα θα αντικειμενοποιούνται και θα σeξουαλοποιούνται, απλώς δουλεύω με αυτές τις συνθήκες προς όφελός μου. Αν δεν το κάνω εγώ, υπάρχουν χιλιάδες άλλες γυναίκες που θα το κάνουν. Είμαι πιο σταθερή οικονομικά από ποτέ και έχω την τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, μην προσποιείστε ότι δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε μια αντίστοιχη δουλειά για τα λεφτά.»

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
22 / position1: 926 / position2: 1141
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb