ENTERTAINMENT

Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter με το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Πώς αντέδρασαν οι χρήστες

Δημοσίευση ΝΟE 19, 2021
Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter με το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το "υπέρβαρο" της Ιωάννας Τούνη σε πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα προκάλεσε την οργή της influencer. Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter στην αφ' υψηλού κίνησή της.

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με μία ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η γνωστή influencer, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει επικριθεί έντονα για τις αμφιλεγόμενες απόψεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιούργησε επεισόδιο σε πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης της Aegean Airlines, με προορισμό την πρωτεύουσα, όπου φανερά ενοχλημένη και κομπάζοντας, ανέφερε πως οι υπάλληλοι της αεροπορικής τη χρέωσαν 40 ευρώ επιπλέον για 2 έξτρα κιλά στη χειραποσκευή της και εκείνη, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, "τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα! Καλά δεν έκανα;".

Προέβαλε μάλιστα ως επιχείρημα πως η πτήση ήταν άδεια και πως ταξιδεύει τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, λόγω των μέχρι πρότινος επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα. Δεν δίστασε τέλος, να χαρακτηρίσει την Aegean ως "ψωμόλυσσες", κάτι που ήταν αναμενόμενο προκάλεσε οργή από μεγάλη μερίδα χρηστών του Twitter, οι οποίοι κάλεσαν ξανά για μαζικό unfollow, μετά το καλοκαιρινό περιστατικό στους Παξούς.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs Πριν 126 εβδομάδες
Ιωάννα Τούνη: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης – «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»
Δείτε τη νέα ανάρτηση που θα συζητηθεί...
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 500 / position2: 6114
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb