ENTERTAINMENT

Celebrities: Αγαπημένα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας

Μπορεί να έχουν διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των 10 ετών όμως η αγάπη τους, τους κάνει να ξεχνούν τα «προβλήματα»
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Celebrities: Αγαπημένα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας
Instagram: Beyonce

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H 41χρονη Kim Kardashian είναι μαζί με τον 28χρονο Pete Davidson. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Saturday Night Live» και από τότε είναι αχώριστοι. 

Φαίνεται πως για τους celebrities η διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί πρόβλημα για τη σύναψη σχέσεων. Ίσως επειδή ελπίζουν πως δεν θα γεράσουν ποτέ; Ποιος ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δύο αυτά ζευγάρια δεν είναι τα μόνα με ηλικιακή διαφορά.

George Clooney – Amal Alamuddin

Το 2014, ο πιο διάσημος εργένης George Clooney, τότε 52 ετών, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη διεθνή δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την 35χρονη τότε Ama Alamuddin. Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2014 (μόλις ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους) με έναν όμορφο βενετσιάνικο γάμο. Μαζί ο George και η Amal έκαναν δύο παιδιά, τα δίδυμα Ella και Alexander, τον Ιούνιο του 2017.

Blake Lively - Ryan Reynolds

View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Green Lantern στις αρχές του 2010, όταν η Blake ήταν μόλις 22 ετών και ο Ryan 33. Ένα χρόνο μετά επισημοποίησαν τη σχέση τους και τελικά παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Σήμερα, οι αξιολάτρευτοι A-listers είναι περήφανοι γονείς τριών κορών.

Jay-Z – Beyoncé

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά το 2001, όταν ο Jay-Z ήταν 32 ετών και η Beyoncé μόλις 20. Παντρεύτηκαν σε έναν εξαιρετικά μυστικό γάμο στις 4 Απριλίου 2008 και γέννησαν την πρώτη τους κόρη, Blue Ivy Carter, το 2012. Το 2017, η Beyoncé έσπασε εντελώς το διαδίκτυο με μια ανάρτηση στο Instagram που ανακοινώνει ότι περίμενε δίδυμα. Το ζευγάρι σύντομα υποδέχτηκε τα μωρά Rumi και Sir τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Priyanka Chopra - Nick Jonas

View this post on Instagram

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Μετά από δύο μήνες ραντεβού, η τότε 36χρονη Chopra και ο 26χρονος Jonas αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2018. Στη συνέχεια, το ζευγάρι πραγματοποίησε έναν πλούσιο γάμο τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, με δύο τελετές και πολλαπλούς εορτασμούς στην Ινδία. Ενώ πολλοί θαυμαστές παρατήρησαν τη διαφορά ηλικίας τους, το ζευγάρι δεν μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο. «Η διαφορά ηλικίας δεν είναι μεγάλη υπόθεση για αυτούς», είπε στο People μια πηγή κοντά στον Jonas. Μάλιστα, ο Jonas φέρεται να είναι θαυμαστής της διαφοράς ηλικίας ανάμεσα σε αυτόν και την Chopra. «Του αρέσει να βγαίνει με μεγαλύτερες γυναίκες και, αν μη τι άλλο, αυτό κάνει την Priyanka ακόμα πιο ελκυστική γι' αυτόν», πρόσθεσε η πηγή. Ο Jonas ήταν «πάντα πολύ ώριμος για την ηλικία του» και είναι «μια γηραιά ψυχή».

Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Η Zeta-Jones και ο Douglas μπορεί να έχουν 25 χρόνια διαφορά, αλλά τυχαίνει να έχουν την ίδια μέρα γενεθλίων: 25 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Deauville το 1996. Ο Douglas έκανε πρόταση γάμου το 1999, ένα μήνα αφότου επιβεβαίωσε τις φήμες ότι η Zeta-Jones ήταν έγκυος. Η ηθοποιός γέννησε έναν γιο, τον Dylan, τον Αύγουστο του 1999 και οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2000. Χώρισαν για λίγο το 2013, αλλά σύντομα η σχέση τους αναζωπυρώθηκε.

Jason Statham - Rosie-Huntington-Whiteley

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός Jason Statham, 52 ετών, και η ηθοποιός-μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley, 33 ετών, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2010. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο του 2016. Περίπου ένα χρόνο αργότερα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το μοντέλο γέννησε τον γιο Jack Oscar Statham στις 24 Ιουνίου 2017.

Adam Levine - Behati Prinsloo

View this post on Instagram

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Γνωστός για την «αγάπη» του προς τα μοντέλα, ο τότε 34 ετών Levine, γνώρισε την 24χρονη Prinsloo, τον Ιούνιο του 2012 αφού έληξε τη σχέση του με τη στενή της φίλη και συνάδελφο μοντέλο VS Anne Vyalitsyna. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2013 και αργότερα παντρεύτηκε το 2014 στο Λος Κάμπος του Μεξικού. Η Prinsloo γέννησε την Dusty Rose το 2016 και δύοο χρόνια αργότερα την Gio Grace.

Ellen DeGeneres - Portia de Rossi

View this post on Instagram

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi)

Η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004. Μέχρι το 2005, το ζευγάρι μοιραζόταν ένα σπίτι στο Λος Άντζελες και η DeGeneres (η οποία είναι 15 χρόνια μεγαλύτερη της de Rossi) είπε στο People: «Είναι η πρώτη φορά που ξέρω με κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου ότι θα είμαι με κάποιον για όλη την υπόλοιπη ζωή μου». Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008, όταν ο γάμος ομοφύλων νομιμοποιήθηκε στην πολιτεία καταγωγής τους, την Καλιφόρνια, και από τότε είναι μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 457 / position2: 11076
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb