SKIN CARE

Ξύπνησες με hangover; Tips για να επαναφέρεις το πρησμένο κουρασμένο πρόσωπο

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις την επιδερμίδα σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ξύπνησες με hangover; Tips για να επαναφέρεις το πρησμένο κουρασμένο πρόσωπο
Polina / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βγήκες χθες το βράδυ, ίσως ήπιες λίγο παραπάνω. Σε συνδυασμό με το ξενύχτι, το πρόσωπό σου είναι σήμερα κουρασμένο και πρησμένο.

Αν ξύπνησες με hangover, έχεις πρησμένα μάτια και πρόσωπο και φαίνεσαι ταλαιπωρημένη, διάβασε τα παρακάτω tips. Λόγω του αλκοόλ έχει αφυδατωθεί ο οργανισμός, κατά συνέπεια και η επιδερμίδα σου. Αρχικά, επειδή η ενυδάτωση είναι το παν, πιες αρκετό νερό και ξεκίνα μια ανανεωτική beauty routine. 

Skin Icing

Πρώτα πλύνε το πρόσωπό σου και “ξύπνα” το με πάγο. Η γνωστή λατρεμένη τεχνική των celebrities, βοηθά πολύ την επιδερμίδα σου. Με παγάκι στο πρόσωπο, πάγο τυλιγμένο σε ύφασμα, ή ειδικό tool που μπαίνει στην κατάψυξη, κάνε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κρυοθεραπεία προκαλεί αύξηση στην κυκλοφορία του αίματος και αναζοωγονεί το δέρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Exfoliating Mitt + BeautyTools (@glowawayskin)

Ενυδατική Μάσκα

Στη συνέχεια, μπορείς να βάλεις την ενυδατική sheet mask σου, ή κρεμώδη δροσερή μάσκα για να επαναφέρεις τη λάμψη του προσώπου σου. 

Under eye patches

Μαζί με τη μάσκα, βάλε και κάτω απο τα μάτια σου ενυδατικά patches, ώστε να διορθωθεί η όψη των μαύρων κύκλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peace Out Skincare (@peaceoutskincare)

Μασάζ 

Επιπλέον, το πρήξιμο υποχωρεί με το μασάζ σε όλο το πρόσωπο. Κατάλληλα εργαλεία γι’αυτό, αποτελούν το Jade Roller και το Gua Sha. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις ευεργετικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποίησε όποιο θέλεις, για να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο, αφού βάλεις το αγαπημένο σου serum. Με ανοδικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και κάτω απο τα μάτια (με προσοχή), θα ελαττώσεις το πρήξιμο.

Μakeup

Αν μείνεις στο σπίτι, συνέχισε την ενυδάτωση, αν βγεις έξω, μπορείς να βάλεις λίγο χρώμα με το μακιγιάζ σου. Λίγο concealer, μολύβι φρυδιών, cream blush και κραγιόν ή lip balm, θα σε βοηθήσουν να έχεις το χρώμα υγείας που θέλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 130 εβδομάδες
Μην πετάξεις την οδοντόβουρτσά σου γιατί έχει μια beauty χρήση
Κι όμως δεν φαντάζεσαι σε τι χρειάζεται
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb