ENTERTAINMENT

Τρεις νέες σειρές που θα λατρέψεις κάτω από το πάπλωμα

Πάρε ποπ κορν ή ζεστή σοκολάτα, ή και τα δύο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τρεις νέες σειρές που θα λατρέψεις κάτω από το πάπλωμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι κάπως σαν κοινό μυστικό πως τέτοια εποχή σαν να βουλιάζουμε ένα τσικ παραπάνω στον καναπέ. Όχι γιατί βαριόμαστε, αλλά γιατί οι σειρές μας κρατούν φανταστική παρέα! Δες τις παρακάτω άμεσα!

QUEENS

Η Brianna, η Jill, η Valeria και η Naomi εμφανίστηκαν κάποτε ως οι "Nasty Bitches" τη δεκαετία του 1990. Μαζί, οι τέσσερις τους όχι μόνο ανέτρεψαν τον κόσμο του hip-hop, αλλά πέτυχαν και θρυλική θέση μέσω της μουσικής τους. Οι τέσσερις γυναίκες είναι πλέον στα σαράντα τους και σε μεγάλο βαθμό αποξενωμένες. Με την επανένωση των τεσσάρων, υπάρχει τώρα η ευκαιρία να επιστρέψουν στην παλιά τους αίγλη. Πόσο εύκολο θα είναι;

GHOSTS

Πείτε πως κληρονομείτε ένα κάστρο - όπως αυτόν που βλέπουμε στις ταινίες. Πείτε πως θέλετε να τον μετατρέψετε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Τι πειράζει που μέσα στο κάστρο σας έχει... φαντάσματα; Και μάλιστα, φαντάσματα από διαφορετικές ιστορικές περιόδους που στοιχειώνουν το μέρος... ενώ μοιράζονται το σπίτι με τους νέους ζωντανούς ενοίκους του. Φανταστικό!

THE SEX LIVES OF COLLEGE GIRLS

Το Sex Lives of College Girls είναι μια επερχόμενη τηλεοπτική σειρά εφήβων κωμωδίας-δράματος που δημιουργήθηκε από τη Mindy Kaling και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Νοεμβρίου 2021. Όταν λέμε Mindy Kaling μιλάμε για φανταστικό χιούμορ, γρήγορη δράση, χαριτωμένες ματιές στη ζωή των γυναικών και 100% relevant με την εποχή, περιεχόμενο. Ποντάρουμε εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 324 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb