SKIN CARE

K‑Beauty: Οι εταιρείες που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα

Οι κορεάτικες εταιρείες ομορφιάς που θα βρεις στην χώρα μας
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
K‑Beauty: Οι εταιρείες που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα
@beautyofjoseon_official

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To "Korean Wave", έχει ξεκινήσει απο την δεκαετία του 90’ και έχει κάνει δημοφιλή την Κορέα σε όλον τον κόσμο.

Απο την μουσική και τον κινηματογράφο, ως τον τομέα της ομορφιάς, οι Κορεάτες έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί παγκοσμίως. Η Korean Beauty, ή αλλιώς K-Beauty, όπως είναι γνωστή, έχει ξεκινήσει πολλούς αιώνες πριν γίνει γνωστή και στην χώρα μας. Έχει ως βασικό στόχο το υγιές και λαμπερό δέρμα.

Η έμφαση δίνεται κυρίως στο skincare, με την ρουτίνα ομορφιάς που αποτελείται απο 10 βήματα. Η K-Beauty δίνει έμφαση στην επιδερμίδα, που είναι λαμπερή χωρίς πολλές στρώσεις makeup. Υπάρχουν πολλές κορεάτικες εταιρείες που είναι δημοφιλείς στην Ασία, αλλά και αρκετές πλέον, έχουν καταφέρει να κατέχουν τις πρώτες θέσεις σε Ευρώπη και Αμερική. Οι καταναλωτές που αγαπούν τη φιλοσοφία της, αγοράζουν τα προϊόντα συνεχώς και έχουν μπει σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗSquid Game – Jung Ho‑yeon: Η beauty routine της ΝΟE 13, 2021

Θα δεις παρακατω εταιρειες K-Beauty που μπορεις να βρεις στην Ελλαδα:

Thank You Farmer

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thank You Farmer Greece (@thankyoufarmergr)

Μια πάρα πολύ δημοφιλής εταιρεία είναι η Thank You Farmer. Μπορείς να την βρεις κυρίως στα φαρμακεία και πρόκειται για μια πιο νέα έλευση στον χώρο των καλλυντικών. Ιδρύθηκε το 2015 και ακολουθεί τις αξίες της φύσης και του αγρότη (όπως λέει και το όνομά της). Οι μάσκες ομορφιάς, τα serums και οι κρέμες, περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης.

Holika Holika

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 홀리카 홀리카 (@holikaholika_official)

Η Holika Holika είναι μια εταιρία καλλυντικών που ιδρύθηκε το 2010 και έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως. Το όνομά της προέρχεται απο την αγγλική κατάληξη "-holic» που σημαίνει εθισμός και το Κορεάτικο “holida” που σημαίνει πειρασμός. Κύριος στόχος της είναι να ενισχύσει την φυσική ομορφιά της κάθε γυναίκας. Περιλαμβάνει προϊόντα προσώπου αλλά και σώματος, όπως μάσκες για τα χέρια και τα πόδια.

Dr.jart+

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr.Jart+ North America (@drjart)

Ακόμα μια πολύ γνωστή εταιρεία στην χώρα μας, είναι η Dr.jart+. Είναι πολύ δημοφιλής, καθώς την βρίσκουμε στα Sephora. Απο το 2004, δημιουργεί καλλυτικά με συνθέσεις ειδικές για τις ανάγκες του δέρματος. Με συμβουλή απο δερματολόγο, τα προϊόντα είναι κατάλληλα να βελτιώσουν την ξηρότητα, ή την ερυθρότητα του δέρματος, για παράδειγμα. Στα best sellers τους είναι η rubber masks.

Laneige

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LANEIGE Europe (@laneige_europe)

Γνωστή σε εμάς κυρίως για το αγαπημένο προϊόν, τη sleeping μάσκα χειλιών, η Laneige δεν είναι γαλλική εταιρεία. Η έμπνευση του ονόματος, ωστόσο, είναι γαλλική, καθώς "la neige", σημαίνει “το χιόνι”. Απο το 1994, επικεντρώνεται στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Είναι απο τις πρώτες κορεάτικες εταιρείες που κατάφεραν να γίνουν δημοφιλής εκτός Κορέας.

Beauty of Joseon

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hanbang Skincare : BOJ (@beautyofjoseon_official)

Η Beauty of Joseon, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή και εδώ. Είναι μια εταιρεία εμπνευσμένη απο τις προτιμήσεις των γυναικών, κατά τη διάρκεια της κορεάτικης δυναστείας Joseon. Ήταν γνωστές για την ομορφιά τους και το αψεγάδιαστο δέρμα τους χωρίς έντονο μακιγιάζ. Τα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά και αντλούν στοιχεία απο παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 128 εβδομάδες
Squid Game – Jung Ho‑yeon: Η beauty routine της
Το μοντέλο και ηθοποιός απο την Κορέα μοιράζεται τα μυστικά της
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb