ΜΑΛΛΙΑ

5 φορές που η Zendaya έγινε το beauty icon μας 

Τα beauty looks της Zendaya που δεν ξεχνάμε
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 φορές που η Zendaya έγινε το beauty icon μας 
@zendaya

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Zendaya είναι ένα beauty icon της εποχής μας. Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, γίνεται viral και συζητιέται.

Εκτός απο τα outfits της, μας κάνουν πάντα θετική εντύπωση και τα makeup και hair looks της. Σε κάθε της εμφάνιση, κοιτάζουμε τις λεπτομέρειες και τα νέα trends που υιοθετεί και εφαρμόζει. Προσέχει πολύ την επιδερμίδα της και οι συνεργάτες της πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι εντυπωσιακή. 

Δες τις 5 φορές που η Zendaya έγινε το beauty icon μας: 

Liner & bun

Το double eyeliner είναι ένα απο τα trends της σεζόν. Η Zendaya το έχει εφαρμόσει με τον πιο ωραίο τρόπο. Τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό σινιόν, είναι το χτένισμα που μπορεί να μας βγάλει όλες απο τη δύσκολη θέση πάντα.

Braids

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κοτσιδάκια της πήγαιναν πολύ, ειδικότερα με τα κόκκινα μαλλιά. Ένα πολύ φρέσκο hair look, που το συνδύασε με natural make up και μαύρο eyeliner και μας εντυπωσίασε.

Liner & Curls

Η πρόσφατη εμφάνισή της με το Alaïa outfit ήταν πολύ hot συνολικά. Αλλά έκλεψαν την παράσταση τα disco curls με τον όγκο και το pink μακιγιάζ με smokey eyes.

Mermaid Waves

Στα φετινά Oscars, αποτέλεσε ξεκάθαρα μια απο τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο. Τα mermaid waves είναι, επίσης, ένα απο τα μεγαλύτερα trends φέτος και η Zendaya, το χει!

Smokey Eyes & Wet Hair

Μια άφιξη που έκοψε την ανάσα σε όλους στις Κάννες, ήταν αυτή με το wet hair look και τα smokey eyes. Το Balmain κολλητό φόρεμα συμπληρώνει αυτό το μοναδικό look.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 538 / position2: 943
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb