ENTERTAINMENT

Έξαλλος με τον αρραβώνα της Kourtney, o Scott χώρισε με την Amelia και βγαίνει με 20χρονο μοντέλο

Δεν τον προλαβαίνουμε! Mόλις χώρισε από την Amelia Hamlin, εθεάθη με την 20χρονη Elizabeth Grace Lindley
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Έξαλλος με τον αρραβώνα της Kourtney, o Scott χώρισε με την Amelia και βγαίνει με 20χρονο μοντέλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Scott Disick σε μια από τις γνωστές του σπασμωδικές κινήσεις, και ως αντίδραση σε όσα συμβαίνουν γύρω του, χώρισε πρόσφατα με την Amelia Hamlin, η οποία τα' σπασε μαζί του τον Σεπτέμβριο αφού αποκαλύφθηκε ότι εκείνος άφηνε δημόσια (και μη) πικρόχολα σχόλια για σχέση της Kourtney με τον Travis!

"Ο Scott δεν ενέκρινε ποτέ τη σχέση της Kourtney με τον Travis. Δυσκολεύτηκε με τη σχέση τους. Πάντα είχε την ιδέα ότι αυτός και η Kourtney θα καταλήξουν μαζί. Ήταν αρκετά σοκαρισμένος όταν έμαθε ότι έβγαινε με εκείνον...".

Ο Scott ​​και η Αmelia ήρθαν κοντά για πρώτη φορά τον προηγούμενο Οκτώβριο, αφού εθεάθησαν να φτάνουν μαζί στο πάρτι της Kendall για το Halloween.

Με την Amelia

Πάντως μόλις μερικές μέρες μετά, τον είδαν με άγνωστη κοπέλα για πρώτη φορά- και έπειτα εμφανίστηκε ξανά μαζί της οπότε τα tabloids άρχισαν να ψάχνονται. Είναι η 20χρονη Elizabeth Grace Lindley, μοντέλο και influencer.

"Ο χωρισμός από την Amelia ήταν ξαφνικός και απροσδόκητος. Ήταν αρκετά σοκαρισμένος. Βγαίνει ραντεβού, αλλά δεν είναι σε φάση για σχέση", είπε ένας φίλος του στο PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα. "Φαίνεται καλύτερα πάντως. Είναι πολύ κοντά με τα παιδιά του. Του αρέσει να περνά χρόνο μαζί τους."

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grace Lindley (@elizabethgracelindley)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 532 / position2: 1077
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb