CHECK YOUR BOOBS THINK

Η Ρεβέκκα είναι η καλή νεράϊδα που τη συναντάς μετά από τη μεγάλη περιπέτεια

Η δράση της Celebrate your scars, είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που πρέπει να γνωρίσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Ρεβέκκα είναι η καλή νεράϊδα που τη συναντάς μετά από τη μεγάλη περιπέτεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρεβέκκα είναι tattoo artist και μπορεί να ζωγραφίσει στο σώμα ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Υπάρχουν όμως κάποια σχέδια που είναι τα πιο σημαντικά από όλα και κάποια τατουάζ που αλλάζουν ζωές. Η Ρεβέκκα, κάνει τατουάζ σε κάθε γυναίκα που έχει υποστεί μαστεκτομή για να της χαρίσει πάλι θηλές.

Η δράση της Celebrate your scars, είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που πρέπει να γνωρίσεις! 

"Το Celebrate Your Scars είναι μια μέρα όπου η αναδόμηση θηλής γίνεται δωρεάν. Καλλιτέχνες ενωνόμαστε για να βάλουμε την τέχνη μας στην υπηρεσία των ηρωίδων, και με θαυμασμό, λαμβάνουμε από εκείνες το μάθημα δύναμης, καλοσύνης, ταπεινότητας που μας προσφέρουν χωρίς να το ξέρουν. Στις 25 Οκτωβρίου κάθε χρόνου, είναι για εμάς ημέρα γιορτής, προσφοράς, χαμόγελου και αγκαλιάς!".

"Μια φίλη μου με οδήγησε στο medical tattoo και συνειδητοποίησα από το βλέμμα της, πως θέλω αυτό ακριβώς να κάνω στη ζωή μου", είπε αφού το πρώτο της τατουάζ θηλή το έκανε σε μια πολύ στενή της φίλης, η οποία υπέστη μαστεκτομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Έζησα, την εμπειρία του σοκ που έπαθα όταν βίωσα μαζί της την πρώτη της νύχτα στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση. Τον συνδυασμο της ακύρωσης του εαυτού της σαν γυναίκα, όταν θεώρησε πλέον ότι, όντας ψεύτικο, δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθεί πλέον με το στήθος της, και την 180 μοιρών αλλαγή ψυχολογίας της, όταν ζωγράφισα με τατουάζ την θηλή της" γράφει στο site της.

"Όσο ζωγράφιζα το στήθος της, μιας και περισσότερο για να μου κάνει τη χάρη το έκανε, δε περίμενα ποτέ την έκπληξη της και τη χαρά της όταν το κοίταξε πρώτη φορά στον καθρέφτη. Εγώ νόμιζα ότι έκανα μία απλή ζωγραφιά, κάτι για μένα συνηθισμένο. Ενώ εκείνη ξαφνικά είδε το στήθος της πριν από όλα αυτά. Εκείνη την στιγμή, αισθάνθηκα, πολύ δυνατά μέσα μου, ότι αυτό θέλω να βλέπω πλέον σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες που έχουν περάσει τα ίδια. Και γι’ αυτό ίδρυσα το Celebrate Your Scars".

Η Ρεββέκα βρήκε τον τρόπο να κάνει ένα σπουδαίο δώρο στις γυναίκες. To medical tattoo εχει πολλές εφαρμογές. Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος σε δερματικές παθήσεις όπως λεύκη (vitiligo), βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ουλών μετά από ατυχήματα, εγκαύματα, χειρουργικές επεμβάσεις, ζωγραφίζονται τρίχες ή μαλλιά όταν αυτά χάνονται τη διάρκεια ασθενειών (πχ καρκίνο ή Αλωπεκία), τραύματα, και φυσικά, βοηθά στην αποκατάσταση σχήματος και χρωματισμού θηλής μετά από μαστεκτομή. 

"Η ζωγραφιά της θηλής είναι το 10% του έργου που καλούμαι να παραδώσω. Ο ρόλος μου είναι, με τη γυναίκα που με εμπιστεύεται, να ξανά μιλήσουμε για ανούσια πράγματα όπως το χρώμα ενός φορέματος ή των νυχιών μας. Να ξανά μιλήσουμε σαν κορίτσια που θέλουν να έλκουν, να παίξουν, να δώσουν αυτή την πολύχρωμη νότα στη ζωή των άλλων. Να ξανά μιλήσουμε για σeξ, για ντεκολτέ, για μαγιό".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Medical Tattoo by Rebecca (@rebeccagiannopoulougr)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 445 / position2: 1063
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb