CELEBS

Ο Vin Diesel συνόδεψε την κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker στο γάμο της

Η Meadow εργάζεται ως μοντέλο και ασχολείται με το ίδρυμα στο όνομα του πατέρα της
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 23, 2021
Ο Vin Diesel συνόδεψε την κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker στο γάμο της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια είναι τα πάντα! Αυτό ήταν (και ακόμα είναι) το μότο της σειράς ταινιών «The Fast and the Furious» με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel αλλά και τον αδικοχαμένο Paul Walker.

Το μότο των Μαχητών των Δρόμων είναι και προσωπική πεποίθηση του Vin Diesel, ο οποίος κλήθηκε να παραδώσει την κόρη του Walker στον... σύζυγό της. Η συγκίνηση μεγάλη, καθώς ξαναζωντάνεψε η μνήμη του ηθοποιού που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα το 2013. 

H Meadow Walker η 22χρονη κόρη του Paul Walker παντρεύτηκε τον ηθοποιό Louis Thornton-Allan μέσα στον Οκτώβριο, χωρίς να αναφέρεται ακριβής ημερομηνία. Μπορεί να μην είχε δίπλα της τον πατέρα της σε αυτήν την όμορφη στιγμή της ζωή της αλλά ο φίλος και συμπρωταγωνιστής του, Vin Diesel (που είναι και νονός της) στάθηκε επάξια στο πλευρό της και την παρέδωσε στον γαμπρό.

View this post on Instagram

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Η Meadow εργάζεται ως μοντέλο και ασχολείται με το ίδρυμα στο όνομα του πατέρα της.

Οι δύο άνδρες υπήρξαν κολλητοί φίλοι και ο Vin Diesel συγκλονίστηκε από τον θάνατο του Paul Walker, τον οποίο ακόμα και σήμερα συμπεριλαμβάνει στις αναρτήσεις του γράφοντας «Για πάντα». Μάλιστα έδωσε στην κόρη του το όνομά του, βαπτίζοντάς την Paulina.

View this post on Instagram

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 183 / position2: 2821
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb