PINK RIBBON MONTH ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Melisoula φτιάχνει ροζ μπισκότα για να σου θυμίσει να προσέχεις τον εαυτό σου

Πώς αποφάσισε κάτι τέτοιο και πότε ξεκίνησε αυτή την δράση; Μας μιλά για όλα στο βίντεο του Pink.gr
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Το Pink.gr διανύει τον Pink Ribbon Month του και πιστεύουμε πως βρήκαμε το πιο όμορφο τρόπο να σου θυμίσουμε την αυτοεξέταση, την επίσκεψή σου στο γυναικολόγο ή τη μαστογραφία σου για φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μελίνα Χατζηπαντελή, δηλαδή η Melisoula τα τελευταία χρόνια, κάθε Οκτώβριο, ετοιμάζει την δική της ζαχαρένια εκστρατεία της για την πώληση μπισκότων Pink Ribbon και την διάθεση των εσόδων σε οργανισμούς που στηρίζουν την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Φέτος στηρίζει το Ογκολογικό Τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Πώς βγήκε το όνομά της, πώς αποφάσισε κάτι τέτοιο και πότε ξεκίνησε αυτή την δράση; Μας μιλά για όλα στο βίντεο του Pink.gr!

"Είναι μια γλυκιά υπενθύμιση για όλες τις γυναίκες, ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να προλαμβάνουμε για να μην χρειαστεί να θεραπεύουμε", λέει η ίδια.

Kάνε εδώ την παραγγελία σου για να βοηθήσεις στη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση της βιβλιοθήκης του Ογκολογικού Τμήματος του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Πριν 126 εβδομάδες
Πρωτοβουλία του Pink.gr: Δωρεάν ψηλάφηση μαστού σε πάνω από 100 γιατρούς
Μία προσφορά σε συνεργασία με το DoctorAnytime.gr με αφορμή τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού #pinkprolipsi
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 540 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb