ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πως να αφήσεις πίσω σου τα dating apps

Μήπως ήρθε ηώρα να αρχίσεις να φλερτάρεις διαφορετικά;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως να αφήσεις πίσω σου τα dating apps
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα dating apps ήταν σίγουρα η λύση στην καραντίνα προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις ραντεβού ή να κάνεις σeξ. Όμως τώρα που σιγά σιγά όλα ανοίγουν και οι ελευθερίες μας επανέρχονται, μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να φλερτάρεις δια ζώσης;

Και μπορεί να συνήθισες την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και κλήσεων και σίγουρα να σου είναι πιο εύκολο να φλερτάρεις από τον καναπέ, πίσω από μια οθόνη και να επιλέγεις εσύ τα άτομα που θα μιλάς, όμως δεν σου έχει λείψει το να βγεις, να γνωρίσεις κόσμο όπως παλιά, να δεις πως κινείται, να έχετε επαφή με τα μάτια και να ανταλλάξετε πέντε κουβέντες κατά πρόσωπο;

Το πως θα κόψεις τα dating apps, θα σου το προτείνουμε εμείς!

Ξεκίνα να αποκτάς δραστηριότητες

Πλέον, μπορείς να επιστρέψεις στα χόμπι και στις παλιές σου δραστηριότητες, μιας και πλέον οι σύλλογοι, τα εργαστήρια και τα γυμναστήρια έχουν ανοίξει. Μπορείς πάλια να γυρίσεις στο γυμναστήριο ή στην ομάδα ορειβασίας που ήσουν προ πανδημίας, μπορείς να ξεκινήσεις κάποια νέα δραστηριότητα, όπως η γλυπτική ή να γραφτείς σε λέσχη ανάγνωσης. Ξεκίνα να κοινωνικοποιείσαι μέσα από τα ενδιαφέροντα σου για να γνωρίσεις και τον ανάλογο κόσμο.

Βγες με φίλους και παρέες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνα σιγά σιγά να βγαίνεις για καφέδες, μπίρες, ποτά. Έλα πάλι κοντά με τις παρέες σου, με γνωστούς που έχεις να δεις καιρό, πες ναι σε προσκλήσεις για εξόδους με φίλους φίλων, δώσε χώρο σε νέα άτομα στη ζωή σου. Ανοίξου σε νέες γνωριμίες μέσω του κύκλου σου.

Δώσε βάση στην δουλειά σου

Εστίασε σε παραγωγικά πράγματα, προκειμένου να μην είσαι πάνω από το κινητό. Ασχολείσου με την δουλειά σου, δες πως μπορείς να γίνεις καλύτερη, ψάξε για νέες ιδέες, σκέψου άλλα πλάνα. Κάνε κάτι παραγωγικό που θα σε γεμίσει με ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

Κάνε μια παύση από τα προφίλ σου

Κάνε παύση από τα προφίλ σου στα dating apps. Βγάλε τις ειδοποιήσεις από το κινητό σου, κάνε το προφίλ σου να μην φαίνεται στους άλλους για ένα διάστημα ή αν θέλεις διέγραψε το εντελώς. Αν πας ασυνάισθητα να συνδεθείς, κάνε κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Βάλε μουσική, πάρε έναν φίλο σου τηλέφωνο, διάβασε κάτι, δώσε αλλού την προσοχή σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 626 / position2: 1245
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb